سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه رول اسفناج و تخم مرغ


 مواد لازم برای رول اسفناج و تخم مرغ
 
تخم مرغ  :3 عدد
اسفناج :600 الی 700 گرم
پیاز سرخ شده بدون روغن :3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه :به میزان کافی
روغن سرخ کردنی :چند قطره  
پنیر پیتزا :یک قاشق غذاخوری
کنجد :یک قاشق غذاخوری 
 

طرز تهیه رول اسفناج و تخم مرغ
 
 
طرز تهیه رول اسفناج و تخم مرغ
انتهای اسفناج را با کارد بریده و خوب بشویید و با کارد ان را ریز کنید و بدون آب با حرارت کم بپزید چون اسفناج دارای مقداری آب است وقتی گرما را میگیرد یواش یواش آب انداخته و با آب خودش میپزد در انتهای پخت به آن روغن زیتون و نمک اضافه کنید و بگذارید تا کاملاْ آب اسفناج تبخیر شود و پیاز داغ را داخل آن بریزید.
 
تخم مرغها را پس از شکستن در ظرفی بریزید و با نمک پاش کمی نمک بزنید و با چنگال آنرا هم بزنید همین قدر که زرده و سفیده مخلوط و یکنواخت شود کافیست . ماهیتابه ای ترجیحاْ چهار گوش و نچسب را روی حرارت گذاشته و کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و تخم مرغهای زده شده را در آن بریزید وروی حرارت کم بگذارید وماهیتابه را طوری در هوا روی گاز حرکت دهید که تخم مرغ تمام سطح داخل ماهیتابه را پوشش دهد بعد در ماهیتابه را گذاشته تا کاملاْ پخته و بعد حرارت را خاموش کنید.
 
بعد از اینکه تخم مرغ کمی سرد شد با اسفناج به صورت لایه ای روی آنرا بپوشانیدو با دست آنرا رول کنید و پنیر رنده شده و کنجد بریزید و جند لحظه در فر گذاشته تا پنیر آب شود وبعد برش داده در دیس چیده و با سبزیجات تزیین کنید ونوش جان کنید. 
 

طرز تهیه رول اسفناج و تخم مرغ
نکات تکمیلی در مورد رول اسفناج و تخم مرغ

رول اسفناج و تخم مرغ جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
رول اسفناج و تخم مرغ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رول اسفناج و تخم مرغ