چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
ساندی شكلات
مواد لازم:
۴ گوی بستنی وانیلی و ۴ گوی بستنی قهوه،۲ عدد موز رسیده،مقداری خامه ،كمی بادام پرك شده یا خلال بادام
برای تهیه سس:۵۰ گرم شكر،۱۲۰ میلی لیتر یا نصف پیمانه عسل،۳ قاشق سوپخوری نسكافه حل شده در آبجوش ،یك قاشق چایخوری دارچین،۱۵۰ گرم شكلات ساده خرد شده،۷۵ میلی لیتر خامه كمی زده شده
برای تهیه سس شكر را همراه با عسل، نسكافه و دارچین در یك ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آمده و حدود ۵ دقیقه بجوشد.
شعله اجاق را خاموش كنید و شكلات را در مخلوط بریزید. هم بزنید تا شكلات ذوب شود. وقتی شكلات كاملا ذوب شد مخلوط یك دست خامه را اضافه كنید و هم بزنید. بگذارید سس كمی سرد شود.
در این مدت دو گوی بستنی وانیلی و دو گوی بستنی قهوه در بستنی خوری های پایه دار بریزید و موزها را حلقه حلقه كرده روی بستنی ها در لیوان بریزید. سپس سس را كه هنوز اندكی گرم است روی بستنی و موز بریزید و با كمی خامه زده شده و خلال بادام تزئین كرده بلافاصله سرو كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست