پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

کوکی انار، عصرانه زمستانی


کوکی انار، عصرانه زمستانی

● مواد لازم:
کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه
شکر: یک و یک‌دوم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: ۲پیمانه پودر کاکائو : یک‌دوم پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

مواد لازم:

کره (به دمای محیط رسیده): یک پیمانه

شکر: یک و یک‌دوم پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

وانیل: یک قاشق چایخوری

آرد: ۲پیمانه پودر کاکائو : یک‌دوم پیمانه

بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

نمک : به میزان لازم

آب انار: ۲ قاشق غذاخوری

شکلات چیپسی : یک پیمانه

دانه انار: یک‌دوم پیمانه

روش تهیه:

۱ - برای شروع کار ابتدا فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۲ - کره، شکر، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا به رنگ روشن در بیاید.

۳ - سپس آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک و آب انار را اضافه و با هم خوب مخلوط کنید.

۴ - در این مرحله شکلات چیپسی و دانه انار را اضافه کنید.

۵ - ترکیب را به مدت دو ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

۶ - در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با قاشق از مخلوط با فاصله درون سینی فر بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

۷ - بعد از زمان ۱۰ دقیقه‌ای، کوکیزهای انار شما آماده است و می‌توانید آنها را نوش‌جان کنید. البته بهتر است بعد از اینکه کوکیزها را از فر بیرون آوردید، برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شود.

نکته:

اگر مزه انار را بیش از حد دوست دارید،‌می‌توانید به جای یک دوم پیمانه انار دانه شده، از مقدار بیشتری استفاده کنید.