شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
راهنمای خرید لباس به روش اقتصادی
با شروع فصل گرما اکثر افراد کم کم لباسهای زمستانی خود را کنار گذاشته و به سراغ لباسهای مناسب فصل گرما میروند. برخی افراد نیز بیشتر خواهان خرید لباسهای جدید مناسب فصل و مد هستند. اگر شما هم قصد خرید لباس دارید و نمیخواهید هزینه زیادی را برای آن صرف کنید به توصیههای زیر توجه کنید تا بتوانید بهترین انتخابها و تصمیمات را در مورد خرید البسه داشته باشید.
با رعایت این نکات می توانید مدیریت بهتری بر روی خرید اقتصادی تر البسه داشته باشید:
۱. اولین قدم این است که قبل از خرید سری به کمد لباس های خود بیاندازید شاید لباس هایی در کمد شما باشد که آنها را فراموش کرده باشید و از دیدنشان متعجب شوید!
۲. بودجه خود را برای خرید لباس تعیین کنید. همچنین زمان های مشخصی از سال را برای خرید در نظر بگیرید.
۳. لیستی از لباس هایی که نیاز دارید تهیه کنید. در این صورت از هزینه های اضافی برای لباس هایی که احتیاج ندارید جلوگیری می کنید.
۴. برای خرید از پول نقد استفاده کنید. استفاده از کارت های اعتباری باعث میشود کنترل میزان خرید و مقدار پولی که خرج می کنید از دستتان خارج شود.
۵. به جای خرید در آخر هفته و روزهای تعطیل در طول هفته خرید کنید. در این صورت از شلوغی فروشگاه ها دوری کرده اید و گزینه های بیشتری برای خرید خواهید داشت.
۶. در هنگام خرید کاملا در مورد لباس موردنظر خود فکر کنید. برای مثال از خودتان سوال کنید آیا این شلوار آبی رنگ حداقل با ۳ یا ۵ تا از لباس هایی که دارم هماهنگ است؟
۷. از فروشگاه ها در مورد زمان حراجشان سوال کنید. بسیاری از فروشگاه ها امروزه با دریافت ایمیل و یا شماره تلفن مشتری ها، آنها را از زمان تخفیف های ویژه و حراج آگاه می کنند.
۸. اگر لباس هایی در کمد خود دارید که دیگر آنها را نمی پوشید می توانید به فکر فروش آنها باشید.
۹. بر روی لباس های خاص سرمایه گذاری کنید. برای مثال اگر قصد انتخاب یک کت و شلوار به عنوان لباسی برای محیط کار دارید انتخابی داشته باشید که ماندگار باشد کمی هزینه بیشتر برای یک لباس مناسب که زیاد می پوشید بهتر از عوض کردن و خرید مجدد است.
۱۰. از طرح ها و رنگ های خاص دوری کنید. معمولا این گونه لباس ها در نگاه اول چشم خریدار را متوجه خود می کنند. اما خیلی زود در کمد خریدار بدون استفاده می شوند.
۱۱. برای خودتان خرید کنید. به توصیه هایی که در تبلیغات گوناگون مواجه می شوید و معمولا قیمت نسبتا بالایی دارند توجه نکنید. به سلایق خودتان توجه کنید با توجه به نیازهایتان خرید کنید.
۱۲. برخی لباس ها مانند جوراب، لباس زیر و تی شرت ها جزو البسه ای هستند که به مراتب بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. در صورت توان این اقلام را به صورت عمده خریداری کنید.
۱۳. از لباس های خود به دفعات استفاده کنید. واقعا احتیاجی نیست که برای حضور در هر مراسمی یک لباس جدید تهیه کنید.
۱۴. در مورد خرید لباس صبور باشید. اگر لباسی چشم شما را گرفت و بدون شک قصد خرید آن را داشتید کمی دست نگه دارید به احتمال زیاد همان لباس را در جایی دیگر و در زمانی بهتر می توانید با قیمت مناسب تری تهیه کنید. حتی اگر اختلاف قیمت کم هم باشد باز هم ارزش دارد.
۱۵. سایز مناسب خود را انتخاب کنید و حتما لباس را قبل از خرید تست کنید سایزها و اندازه ها در فروشگاه های مختلف متفاوت است. مطمئن شوید که لباس انتخابی کاملا اندازه شما باشد.
۱۶. تا جایی که می توانید لباس های خود را قرض دهید و در عوض لباس های جدید قرض بگیرید. در این صورت مجبور نیستید برای مناسبت های مختلف یک لباس تکراری را بپوشید.
۱۷. تا جایی که می توانید، تنها خرید کنید. خرید کردن با دوستان می تواند خیلی جالب و خوب باشد اما اگر قصد خرید اقتصادی دارید تنها خرید کنید. گاهی فشارهای دوستان و جو موجود باعث می شود لباس هایی را انتخاب کنید که واقعا مورد نیاز شما نباشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست