جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

تغذیه و سرطان


تغذیه و سرطان

سرطان چیست؟ رژیم غذایی، نقش چربی‌ها، میوه‌ها و سبزی‌ها در پیشگیری از سرطان چقدر می‌تواند موثر باشد؟ عوامل کاهنده بروز سرطان چیست؟ و دستورات آشپزی ویژه پیشگیری از سرطان …

سرطان چیست؟ رژیم غذایی، نقش چربی‌ها، میوه‌ها و سبزی‌ها در پیشگیری از سرطان چقدر می‌تواند موثر باشد؟ عوامل کاهنده بروز سرطان چیست؟ و دستورات آشپزی ویژه پیشگیری از سرطان و بسیاری مطالب دیگر را به منظور در امان بودن از این بیماری می‌توانید در کتاب «تغذیه و سرطان» ترجمه و تدوین تحریریه مجله دنیای تغذیه بخوانید:این کتاب را انتشارات دنیای تغذیه در ۲۰۰۰ نسخه با قیمت ۱۵۰۰ تومان به چاپ رسانده است.

گوشت و فرآورده های گوشتی

آیا می‌دانید بارزترین ویژگی‌های ماهی فاسد چیست؟ «استشمام بوی گندیدگی، باقی ماندن اثر انگشت روی بدن ماهی، فلس‌های برجسته و سست، جدا شدن راحت فلس‌ها و پوست از گوشت ماهی، لزج شدن سطح خارجی ماهی، فرورفتگی چشم یا خاکستری و تیره شدن مردمک چشم و...»

مهندس مسیح انصاری دزفولی در کتاب «گوشت و فرآورده‌های گوشتی» در چهار فصل با عنوان‌های: گوشت قرمز، گوشت طیور، گوشت آبزیان و فرآورده‌های گوشتی، به شناسایی ارزش غذایی، رده‌بندی، کاربرد و چگونگی نگهداری صحیح انواع گوشت در یخچال، فریزر و نکاتی درباره پخت انواع گوشت و فساد و آلودگی آن می‌پردازد.این کتاب را انتشارات نزهت با همکاری مجله دنیای تغذیه در ۳۰۰۰ جلد و قیمت ۱۴۰۰ تومان به چاپ رسانده است.

قابل توجه ناشران

ناشرانی که مایلند کتاب‌های خود در حوزه سلامت و بهداشت و درمان را به مخاطبان معرفی کنند، می‌توانند دو نسخه از کتاب‌های منتشر شده خود را به نشانی بلوار میرداماد، جنب مسجدالغدیر، روزنامه جام‌جم طبقه سوم صفحه سلامت ارسال‌کنند.