دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
پاستا پریماورا، بهار ایتالیایی
پریماورا در زبان ایتالیایی به معنای بهار است و پاستای پریماورا ترکیبی است از پاستا (خمیر) در کنار انواع سبزیجات که در فصل بهار به وفور یافت میشود. اگر با سبزیجات میانه خوبی دارید، این پاستا به طور کامل تمام آنچه را که از یک غذای کامل میخواهید برآورده میکند، اما اگر غذای بدون گوشت به مذاقتان سازگار نیست، سینه مرغ بدون استخوان را در مخلوط روغن، نمک، آویشن و پودر سیر حداقل یک ساعت خوابانده و بعد از اینکه طعم گرفت در تابه سرخ کرده و به پاستا اضافه کنید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
پاستای فرمی: ۳۰۰ گرم
باقلا: ۲۰۰ گرم، پاک شده
نخودفرنگی: ۲۰۰ گرم، پاک کرده
لوبیاسبز: ۱۰۰ گرم،
خرد کرده کره گیاهی: ۳۰ گرم
پیازچه درشت: ۳ عدد، خرد کرده
جعفری ساطوری: ۳قاشق غذاخوری
خامه سفت: ۲۰۰ میلیلیتر
پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
روش تهیه:
۱- ۴ لیتر آب را با ۴ قاشق غذاخوری نمک به جوش آورده و سبزیجات را ۵ دقیقه در آن بپزید، سپس به کمک قاشق سوراخ دار آن را از آب جوش خارج کرده و در آب یخ بریزید تا بافت و رنگ طبیعی خود را حفظ کند.
۲-کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که رنگ آن شفاف شد و روی آن کمی کف کرد، پیازچه را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید، سپس سبزیجات را اضافه کرده و ۴تا۵دقیقه دیگر تفت دهید.
۳- خامه و جعفری را اضافه کرده و روی شعله ملایم ۵ دقیقه آن را بپزید.
۴- به آب جوشی که سبزیجات را در آن پختهاید، ۴ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و پاستا را ۱۲تا۱۵ دقیقه در آن بپزید تا مغزپخت شود، سپس آبکش کنید.
۵- پاستا را همراه نیمی از پنیر پارمزان به سس اضافه و مخلوط کنید. پس از ۴ دقیقه یا هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شد و پاستا در سس کمی نشاسته داد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. پاستا را در ظرف کشیده و پنیر باقیمانده را روی آن بریزید.
نکات سرآشپز
۱- بسته به ذائقه خود میتوانید سبزیجات را بیشتر بپزید، اما مواظب باشید که این پخت اضافی باعث له و بدرنگ شدن سبزیجات نشود.
۲- در این پاستا شما میتوانید از تمام سبزیجات فصل مانند کدو، هویج، بادمجان و... هم استفاده کنید اما بهتر است کدو و بادمجان را قبل از ریختن داخل سس سرخ کنید.
۳- اگر زیاد اهل خامه نیستید، مقدار آن را نصف کرده و به جای آن یکچهارم پیمانه آب مرغ یا آب گوشت غلیظ اضافه کنید.
۴- در صورت اضافه کردن مرغ، بهتر است آن را در آخرین مرحله و هنگام سرو به غذا اضافه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست