چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پاستا پریماورا، بهار ایتالیایی


پاستا پریماورا، بهار ایتالیایی

پریماورا در زبان ایتالیایی به معنای بهار است و پاستای پریماورا ترکیبی است از پاستا (خمیر) در کنار انواع سبزیجات که در فصل بهار به وفور یافت می‌شود.

پریماورا در زبان ایتالیایی به معنای بهار است و پاستای پریماورا ترکیبی است از پاستا (خمیر) در کنار انواع سبزیجات که در فصل بهار به وفور یافت می‌شود. اگر با سبزیجات میانه خوبی دارید، این پاستا به طور کامل تمام‌ آنچه را که از یک غذای کامل می‌خواهید برآورده می‌کند، اما اگر غذای بدون گوشت به مذاق‌تان سازگار نیست، سینه مرغ بدون استخوان را در مخلوط روغن، نمک، آویشن و پودر سیر حداقل یک ساعت خوابانده و بعد از اینکه طعم گرفت در تابه سرخ کرده و به پاستا اضافه کنید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

پاستای فرمی: ۳۰۰ گرم

باقلا: ۲۰۰ گرم، پاک شده

نخودفرنگی: ۲۰۰ گرم، پاک کرده

لوبیاسبز: ۱۰۰ گرم،

خرد کرده کره گیاهی: ۳۰ گرم

پیازچه درشت: ۳ عدد، خرد کرده

جعفری ساطوری: ۳قاشق غذاخوری

خامه سفت: ۲۰۰ میلی‌لیتر

پنیر پارمزان: ۵۰ گرم

روش تهیه:

۱- ۴ لیتر آب را با ۴ قاشق غذاخوری نمک به جوش آورده و سبزیجات را ۵ دقیقه در آن بپزید، سپس به کمک قاشق سوراخ دار آن را از آب جوش خارج کرده و در آب یخ بریزید تا بافت و رنگ طبیعی خود را حفظ کند.

۲-کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که رنگ آن شفاف شد و روی آن کمی کف کرد، پیازچه را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید، سپس سبزیجات را اضافه کرده و ۴تا۵دقیقه دیگر تفت دهید.

۳- خامه و جعفری را اضافه کرده و روی شعله ملایم ۵ دقیقه آن را بپزید.

۴- به آب جوشی که سبزیجات را در آن پخته‌اید، ۴ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و پاستا را ۱۲تا۱۵ دقیقه در آن بپزید تا مغزپخت شود، سپس آبکش کنید.

۵- پاستا را همراه نیمی از پنیر پارمزان به سس اضافه و مخلوط کنید. پس از ۴ دقیقه یا هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شد و پاستا در سس کمی نشاسته‌ داد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. پاستا را در ظرف کشیده و پنیر باقی‌مانده را روی آن بریزید.

نکات سرآشپز

۱- بسته به ذائقه خود می‌توانید سبزیجات را بیشتر بپزید، اما مواظب باشید که این پخت اضافی باعث له و بدرنگ شدن سبزیجات نشود.

۲- در این پاستا شما می‌توانید از تمام سبزیجات فصل مانند کدو، هویج، بادمجان و... هم استفاده کنید اما بهتر است کدو و بادمجان را قبل از ریختن داخل سس سرخ کنید.

۳- اگر زیاد اهل خامه نیستید، مقدار آن را نصف کرده و به جای آن یک‌چهارم پیمانه آب مرغ یا آب گوشت غلیظ اضافه کنید.

۴- در صورت اضافه کردن مرغ، بهتر است آن را در آخرین مرحله و هنگام سرو به غذا اضافه کنید.