پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان
![مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان](/web/imgs/16/22/4u3i61.jpeg)
مصرف بیش از حد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهد. گوشت قرمز، موجب تغییرات سطح ترکیباتی در بدن و در نتیجه باعث تغییراتی در DNA می شود که این تغییرات احتمال خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. این احتمال در افرادی که روزانه دو وعده گوشت قرمز مصرف می کنند، سه برابر است. گوشت قرمز باعث افزایش میزان ترکیباتی به نام «ان _ نیتروسوکوم پوند» در روده می شود که این ترکیبات به DNA می چسبد و باعث ابتلا به سرطان می شود. تغییرات و آسیب دیدگی DNA در بدن با مصرف فیبر زیاد ترمیم می شود ولی چنانچه فیبر زیاد استفاده نشود، سرطان رشد پیدا می کند.
سرطان روده یکی از رایج ترین انواع سرطان در دنیا است که سالانه بیش از ۹۴۰ هزار نفر بدان مبتلا و حدود ۴۹۲ هزار نفر نیز در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست می دهند.رژیم های غذایی غنی از چربی، پروتئین های گیاهی، کربوهیدراتها و عدم ورزش و فعالیت از عوامل مهم خطرساز برای ابتلا به این سرطان است. ۵ درصد نیز عوامل موروثی در این بیماری دخیل هستند.
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت سیزدهم دولت چهاردهم پزشکیان عزاداری دولت علی باقری رئیس جمهور انتخابات ترور
تهران قتل حجاب هواشناسی شهرداری تهران تب دنگی زلزله پشه آئدس عزاداری محرم تیراندازی سلامت تعطیلی ادارات
واردات خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان اربعین بازار خودرو بازنشستگان سایپا مالیات
عاشورا تلویزیون امام حسین سینمای ایران سینما فیلم دفاع مقدس لیلی رشیدی وزارت ارشاد صداوسیما سینمای جهان
محصولات کشاورزی آزمون سراسری ماه فناوری
رژیم صهیونیستی غزه دونالد ترامپ ترامپ اسرائیل آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند رئال مادرید نقل و انتقالات مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر رامین رضاییان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی اینترنت سرعت اینترنت ناسا گرمایش جهانی گوگل اپل شیائومی ربات
گرما گرمازدگی کاهش وزن نان صبحانه نوشابه تخم مرغ افسردگی