سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
کباب جوجه تابه ای
مـــــــــــواد لازم
جوجه به وزن ۷۵۰ گرم تا ۱ کیلو :
: ۱ عدد
روغن زیتون :
: ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو :
: ۲ قاشق سوپخوری
آب پیاز رنده شده :
: ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :
: به میزان کافی
زعفران حل شده :
: به میزان کافی
طــــــــــرز تهیه
جوجه را قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آنرا می گیریم . روغن زیتون ، آب لیمو و آب پیاز را به همراه نمک و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط کرده و جوجه را در این سس می خوابانیم بهتر است جوجه ها حداقل ۱ تا ۵/۱ ساعت در این سس بمانند قطعات جوجه ها را به سیخ های کوچک ( به طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر ) می کشیم . تابه چدنی را می گذاریم داغ شود و سیخ های کباب را یکی یکی در تابه قرار داده هر طرف سیخ که برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را می گذاریم تا کبابها آماده شود .بعد با همان سیخ ها در دیس قرار داده کمی کره را روی آن می گذاریم یا با سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف می نماییم .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست