دوشنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۳ / 24 June, 2024
کاهش اختلالات شناختی سالمند
اسیدهای چرب موجود در غذاهای دریایی در فرونشاندن التهابات مزمن موثر است. علاوه بر این اسیدچرب امگا۳ موجود در ماهی بر قسمتی از مغز که در بهبود روحیه نقش دارد، تاثیرگذار است. از این رو توصیه می شود تا حداقل سه وعده در هفته از ماهی های چرب نظیر سالمون، ساردین، تن و ... در برنامه غذایی استفاده شود.
همچنین مصرف منظم ماهی، قدرت بالقوه ای در تخفیف آلزایمر داشته و احتمال بروز اختلالات شناختی مرتبط با سن را کاهش می دهد. علاوه بر این بنابر تحقیقات انجام گرفته ارتباط مستقیمی بین احتمال بروز بیماری های قلبی و میزان مصرف ماهی ثابت کرده است. این در حالی است که اگرچه مصرف کلسترول در کسانی که از ماهی مصرف می کنند کمی بیشتر از سایرین است اما احتمال بروز بیماری قلبی کشنده در آنها تا ۵۰ درصد کمتر است زیرا شواهد حاکی از آن است اسیدچرب امگا۳ با کم کردن احتمال لخته شدن خون، به پائین آمدن کلسترول نیز کمک می کند.
همچنین افرادی که حداقل یک بار در پنج روز ماهی مصرف می کنند تا ۳۰ درصد کمتر از سایرین لکه های پوستی ناشی از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب که در بروز سرطان موثرند را تجربه می کنند.
نویسنده: سمانه آگاه نیا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف علیرضا زاکانی ایران پزشکیان محمدباقر قالیباف مناظره
عید غدیر تهران قتل هواشناسی آتش سوزی فضای مجازی قوه قضاییه پلیس دستگیری وزارت بهداشت سلامت شهرداری تهران
قیمت دلار قیمت طلا دولت سیزدهم بانک مرکزی ایران خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو سهام عدالت قیمت سکه حقوق بازنشستگان بازار سرمایه
امیر تتلو هدیه تهرانی تلویزیون سینمای ایران شهید رسانه ملی سینما کتاب کنسرت فیلم تئاتر
ماهواره فضا دانشگاه آزاد اسلامی لیزر
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین اسرائیل غزه لبنان جنگ غزه آمریکا حزب الله لبنان یمن اوکراین چین
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 علیرضا بیرانوند لیگ برتر باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو سپاهان لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر جواد نکونام
هوش مصنوعی عیسی زارع پور انویدیا اپل تپسی وزیر ارتباطات دانش بنیان ناسا فیبرنوری سامسونگ وزارت ارتباطات
زنان ویتامین گرما قهوه بارداری افسردگی اضطراب فشار خون نوزاد