سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
ادویه های جادویی
متخصصان هندی تاکید دارند که بیشتر ادویه ها به دلیل دارا بودن خواص درمانی مفید و موثر باید به رژیم غذایی روزانه، افزوده شوند.
ترکیبات شفابخش موجود در ادویه ها و چاشنی ها از بدن در برابر سموم، باکتری ها و ویروس ها، حفاظت می کنند.
بنابر گزارش تاپ هلت ریسورس، دکتر بی. نیزانجان نائیک، مشاور ارشد انکوژی و جراح و متخصص ارشد تغذیه بالینی در یک مقاله جدید فهرست ادویه هایی را که بیشترین خاصیت ضدسرطانی را دارند ارائه کرده و معتقد است افزودن این چاشنی ها به رژیم غذایی روزانه ضروری است. این ادویه ها عبارتند از:
-زردچوبه که به دلیل دارا بودن ماده مفید کورکومین از رشد سلول های سرطانی پروستات، ملانوم، سرطان سینه، تومور مغزی، سرطان لوزالمعده و سرطان خون جلوگیری می کند.
- رازیانه که سرشار از فیتو ریزمغذی ها و آنتی اکسیدان های قوی است و از فعالیت سلول های سرطانی جلوگیری می کند.
- زعفران نیز منبع اصلی یک اسید طبیعی کاروتنوئید دی کربوکسی لیک موسوم به «کروستین» است که از ترکیبات مهم ضدسرطانی موجود در این چاشنی خوراکی است. این اسید نه تنها از رشد سرطان در بدن جلوگیری می کند بلکه همچنین اندازه تومور سرطانی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
- زیره به عنوان ادویه ای برای کمک به دستگاه گوارش شناخته شده است. اما از سوی دیگر دانه های زیره علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی بالا حاوی ماده ای موسوم به «تیمو کوئینون» هستند که این ماده نیز به نوبه خود تکثیر سلول هایی را که در سرطان پروستات نقش دارند، کنترل می کند.
- دارچین هم از ادویه های بسیار مفید و پرخاصیت است به طوری که پزشکان معتقدند مصرف نصف قاشق چایخوری دارچین در روز سرطان را به طور کلی از شما دور می کند. دارچین یک نگهدارنده غذای طبیعی و منبع غنی از آهن و کلسیم است و در عین حال رشد تومورهای سرطانی را کاهش می دهد.
- مرزنجوش نیز از ادویه های مفید برای مقابله با سرطان پروستات است و خواص ضدمیکروبی فوق العاده ای دارد. یک ماده فیتوشیمیایی موجود در این ادویه تحت عنوان «کیورستین» رشد سلول های ناقص و بیمار را در بدن محدود کرده و مانند داروی ضدسرطان عمل می کند.
- فلفل قرمز نیز یک ادویه پرخاصیت با خواص مسلم ضدسرطانی است اما البته از مصرف بی رویه آن باید پرهیز کرد. مطالعات نشان داده است ماده کاسپایسین موجود در فلفل قرمز سلول های سرطانی را تخریب می کند و اندازه تومورهای سرطان خود را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.
- زنجبیل نیز خواص درمانی فوق العاده ای دارد از جمله اینکه کلسترول خون را پایین می آورد، متابولیسم بدن را بهبود می بخشد و به نابودی سلول های سرطانی کمک می کند.
علاوه بر موارد فوق سایر چاشنی ها و ادویه ها نظیر میخک، سیر، خردل، برگ های نعناع، سرکه و آووکادو نیز به نوبه خود خواص ضدسرطانی قابل توجهی دارند.
متخصصان تغذیه و سلامت در ادامه این مقاله به چند عادت غذایی مفید برای مقابله با سرطان اشاره کرده اند که به قرار زیر است:
- حتماً برنج قهوه ای را جایگزین برنج سفید کنید.
-نان سبوس دار را جایگزین نان سفید نمایید.
- به جای مصرف چیپس به عنوان میان وعده پاپ کورن بخورید.
- میوه های تازه را با پوست مصرف کنید.
- برای مقابله با التهاب در بدن اسیدهای چرب امگا-۳ استفاده کنید.
- به جای روغن های معمولی گیاهی برای طبخ غذا از روغن زیتون استفاده نمایید.
-از مصرف غذاهای بسته بندی، آماده و سرخ شده پرهیز کنید.
- مصرف نمک فرآوری شده را کاهش دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست