دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ۳ نوع پلو


طرز تهیه ۳ نوع پلو

● پلوی موسوم به لیموزین ( فرانسه)
▪ مواد لازم:
- هویج تازه (رنده شده)۳ عدد،
- برنج۴ پیمانه،
- نخود فرنگی ۱۵۰ گرم،
-کشمش ۱ پیمانه،
- پیاز بزرگ خردشده ۲ عدد،
- مرغ ۳ تکه بزرگ،
- هل کوبیده ۱ …

پلوی موسوم به لیموزین ( فرانسه)

مواد لازم:

- هویج تازه (رنده شده)۳ عدد،

- برنج۴ پیمانه،

- نخود فرنگی ۱۵۰ گرم،

-کشمش ۱ پیمانه،

- پیاز بزرگ خردشده ۲ عدد،

- مرغ ۳ تکه بزرگ،

- هل کوبیده ۱ قاشق چایخوری،

- ادویه به مقدار لازم،

- رب گوجه فرنگی ۶ قاشق غذاخوری،

- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:

در ابتدا تکه‌های مرغ را سرخ کرده و جدا می‌گذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ کرده و برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد خیس می‌کنیم و سپس آن را جوشانده و در آبکش می‌ریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.

سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده‌شده به همراه کشمش، نخود فرنگی را می‌ریزیم و همین طور رب گوجه فرنگی، ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم و با حرارت کم می‌گذاریم تا دم بکشد.

پلوی مکزیکی

مواد لازم:

- فلفل سیاه: ۱ قاشق مربا خوری،

- فلفل قرمز: ۱ قاشق مربا خوری،

- نخود سبز: ۲۵۰ گرم،

- ذرت: ۲۵۰ گرم،

- مرغ: ۲ تکه،

- فلفل دلمه‌ای در رنگ‌های مختلف: کمی‌برای تزیین،

- برنج: ۴ پیمانه،

- پیاز: ۱ عدد بزرگ،

- نمک و زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و با زرد چوبه و فلفل‌های سیاه و قرمز تفت داده سپس مرغ را به شکل تکه‌های کوچک در آورده و به پیاز داغ اضافه کرده و تفت داده بعد نخود و ذرت پخته شده را اضافه کرده و نمک و بعد کمی‌آب اضافه کرده و می‌گذاریم بپزد بعد فلفل دلمه را اضافه کرده و برنج را آبکش کرده و مواد را لابه لای برنج ریخته و می‌گذاریم دم بکشد و به صورت قالبی در آورده و تزیین می‌کنیم.

پلو چینی

مواد لازم:

- هویج: ۲ عدد ،

- فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد ،

- پیاز: ۲ عدد،

- نخود سبز: ۱ پیمانه

- قارچ: ۲۰۰ گرم،

- پنیر: گودا کوردا ۱۰۰ گرم ،

- برنج: ۳ پیمانه ،

- بادام: هندی نصف پیمانه

- ادویه: به میزان لازم،

- سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا برنج را خیس کرده آبکش می‌کنیم وقتی دم کشید کنار گذاشته و بعد پنیر گودا را مکعبی کرده با سس سویا آغشته کرده تا مزه دار شود و بعد پیاز، هویج و فلفل دلمه‌ای را مکعبی کرده تفت می‌دهیم و بعد نخود فرنگی پخته شده را با پنیر گودا، بادام هندی و قارچ تفت داده تمامی ‌مواد را مخلوط کرده و بعد با پلوی دم کشیده مخلوط می‌کنیم و سپس ته قالب دلخواه را چرب کرده و در ظرف مورد نظر بر می‌گردانیم و گرم تقدیم می‌کنیم.

پلوی قالبی فرانسوی

مواد لازم:

- برنج: ۳۰۰ گرم،

- پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد،

- فلفل ( از نوع دلمه‌ای دو یا سه رنگ ): ۲ عدد،

- زردچوبه: ۴/۱ قاشق چای‌خوری،

- ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری،

- کره: ۵۰ گرم،

- روغن مایع: ۳ قاشق سوپ‌خوری،

- نمک: ۱ قاشق چای‌خوری،

- محلول زعفران: به میزان لازم،

- آب: ۲ پیمانه

طرز تهیه

ابتدا پیاز را با فلفل دلمه‌ای ( همزمان ) با کره و روغن مایع یا ( روغن زیتون ) تفت دهید تا نرم و براق شود سپس زردچوبه، ادویه کاری و برنج را افزوده کمی‌تفت دهید، محلول زعفران و آب و نمک را اضافه کنید تا بپزد (۳۰ دقیقه).

توضیح: در صورت دلخواه می‌توانید تکه‌های مرغ را در آب بریزید.