دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
طرز تهیه ۳ نوع پلو
پلوی موسوم به لیموزین ( فرانسه)
مواد لازم:
- هویج تازه (رنده شده)۳ عدد،
- برنج۴ پیمانه،
- نخود فرنگی ۱۵۰ گرم،
-کشمش ۱ پیمانه،
- پیاز بزرگ خردشده ۲ عدد،
- مرغ ۳ تکه بزرگ،
- هل کوبیده ۱ قاشق چایخوری،
- ادویه به مقدار لازم،
- رب گوجه فرنگی ۶ قاشق غذاخوری،
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا تکههای مرغ را سرخ کرده و جدا میگذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ کرده و برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد خیس میکنیم و سپس آن را جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.
سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رندهشده به همراه کشمش، نخود فرنگی را میریزیم و همین طور رب گوجه فرنگی، ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط میکنیم و با حرارت کم میگذاریم تا دم بکشد.
پلوی مکزیکی
مواد لازم:
- فلفل سیاه: ۱ قاشق مربا خوری،
- فلفل قرمز: ۱ قاشق مربا خوری،
- نخود سبز: ۲۵۰ گرم،
- ذرت: ۲۵۰ گرم،
- مرغ: ۲ تکه،
- فلفل دلمهای در رنگهای مختلف: کمیبرای تزیین،
- برنج: ۴ پیمانه،
- پیاز: ۱ عدد بزرگ،
- نمک و زردچوبه به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و با زرد چوبه و فلفلهای سیاه و قرمز تفت داده سپس مرغ را به شکل تکههای کوچک در آورده و به پیاز داغ اضافه کرده و تفت داده بعد نخود و ذرت پخته شده را اضافه کرده و نمک و بعد کمیآب اضافه کرده و میگذاریم بپزد بعد فلفل دلمه را اضافه کرده و برنج را آبکش کرده و مواد را لابه لای برنج ریخته و میگذاریم دم بکشد و به صورت قالبی در آورده و تزیین میکنیم.
پلو چینی
مواد لازم:
- هویج: ۲ عدد ،
- فلفل دلمهای: ۱ عدد ،
- پیاز: ۲ عدد،
- نخود سبز: ۱ پیمانه
- قارچ: ۲۰۰ گرم،
- پنیر: گودا کوردا ۱۰۰ گرم ،
- برنج: ۳ پیمانه ،
- بادام: هندی نصف پیمانه
- ادویه: به میزان لازم،
- سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا برنج را خیس کرده آبکش میکنیم وقتی دم کشید کنار گذاشته و بعد پنیر گودا را مکعبی کرده با سس سویا آغشته کرده تا مزه دار شود و بعد پیاز، هویج و فلفل دلمهای را مکعبی کرده تفت میدهیم و بعد نخود فرنگی پخته شده را با پنیر گودا، بادام هندی و قارچ تفت داده تمامی مواد را مخلوط کرده و بعد با پلوی دم کشیده مخلوط میکنیم و سپس ته قالب دلخواه را چرب کرده و در ظرف مورد نظر بر میگردانیم و گرم تقدیم میکنیم.
پلوی قالبی فرانسوی
مواد لازم:
- برنج: ۳۰۰ گرم،
- پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد،
- فلفل ( از نوع دلمهای دو یا سه رنگ ): ۲ عدد،
- زردچوبه: ۴/۱ قاشق چایخوری،
- ادویه کاری: یک قاشق چایخوری،
- کره: ۵۰ گرم،
- روغن مایع: ۳ قاشق سوپخوری،
- نمک: ۱ قاشق چایخوری،
- محلول زعفران: به میزان لازم،
- آب: ۲ پیمانه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با فلفل دلمهای ( همزمان ) با کره و روغن مایع یا ( روغن زیتون ) تفت دهید تا نرم و براق شود سپس زردچوبه، ادویه کاری و برنج را افزوده کمیتفت دهید، محلول زعفران و آب و نمک را اضافه کنید تا بپزد (۳۰ دقیقه).
توضیح: در صورت دلخواه میتوانید تکههای مرغ را در آب بریزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب