پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دلمه بادمجان


طرز تهیه دلمه بادمجان

با روشی ساده برای تهیه دلمه بادمجان آشنا شوید.

مواد لازم

مقدار

بادمجان دلمه‌ای

۵ ‏الی ۶ ‏عدد

گوشت چرخ‌کرده

۳۰۰ گرم

پیاز

١ ‏عدد

برنج

٦ ‏پیمانه

‏لپه

٦ ‏پیمانه

گوجه‌فرنگی

۳ عدد

رب گوجه‌فرنگی

٢ ‏قاشق

سبزی معطر یا سبزی کوفته

نصف پیمانه

نمک، فلفل، روغن

به مقدار لازم

طرز تهیه

بادمجان دلمه‌ای ها را باید راه‌راه پوست بگیرید تا زیباتر شود و مواد داخل بادمجان را نیز ‏کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد. قبل از پخت دلمه می‌توانید کف و اطراف بادمجان را سرخ نمایید.

۱. برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.

۲. پیاز را ‏خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. سپس گوشت را افزوده و سرخ‌کنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت‌داده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.

۳. ‏سر بادمجان ها را با کارد بریده و تخمه‌های آن را خارج سازید. سپس درون بادمجان را از مواد فوق پر کرده و درب بادمجان‌ها را به درون بادمجان کمی فشار داده تا ‏خوب جا بیفتد. بادمجان‌های آماده را در قابلمه‌ای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمه‌ها با شعله کم پخته شوند