پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
طرز تهیه دلمه بادمجان
مواد لازم
مقدار
بادمجان دلمهای
۵ الی ۶ عدد
گوشت چرخکرده
۳۰۰ گرم
پیاز
١ عدد
برنج
٦ پیمانه
لپه
٦ پیمانه
گوجهفرنگی
۳ عدد
رب گوجهفرنگی
٢ قاشق
سبزی معطر یا سبزی کوفته
نصف پیمانه
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان دلمهای ها را باید راهراه پوست بگیرید تا زیباتر شود و مواد داخل بادمجان را نیز کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد. قبل از پخت دلمه میتوانید کف و اطراف بادمجان را سرخ نمایید.
۱. برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.
۲. پیاز را خردکرده و در روغن سرخکنید. سپس گوشت را افزوده و سرخکنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفتداده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.
۳. سر بادمجان ها را با کارد بریده و تخمههای آن را خارج سازید. سپس درون بادمجان را از مواد فوق پر کرده و درب بادمجانها را به درون بادمجان کمی فشار داده تا خوب جا بیفتد. بادمجانهای آماده را در قابلمهای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمهها با شعله کم پخته شوند
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست