یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

مربای انار، خوش طعم ترین مربای پاییزی


مربای انار، خوش طعم ترین مربای پاییزی

مربا یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که برای صبحانه می توانید میل کنید. پاییز فصل انار است و می توانید برای یک صبحانه پاییزی دلچسب مربای انار درست کنید.

مربای انار برای صبح های پاییز درست کنید

مواد لازم برای مربای انار :

انار : ۴ تا ۵ عدد متوسط

آب لیمو : یک قاشق غذاخوری

شکر : یک کیلو

طرز تهیه مربای انار :

آب یک عدد انار را بگیرید و با شکر مخلوط کنید.

بقیه انار‌ها را هم دانه کنید و در یک ظرف لعابی بریزید.

مخلوط شکر و آب انار را روی دانه‌های انار بریزید. انار را ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید سپس آبلیمو را اضافه کنید و ظرف محتوی مواد را روی حرارت ملایم بگذارید.

بعد از جوش آمدن، کف روی مربا را بگیرید. وقتی مربا قوام آمد و به غلظت کافی رسید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و آن را هواگیری کرده و در جای خنک نگهداری کنید.