شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

تاسیس اسرائیل در جهت محو فلسطین


تاسیس اسرائیل در جهت محو فلسطین

پانزدهم ماه مه ۱۹۴۸ میلادی مصادف است با تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی, رسمیت بخشیدن به اشغال فلسطین با ناعادلانه ترین حكم شورای امنیت

پانزدهم ماه مه ۱۹۴۸ میلادی مصادف است با تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی، رسمیت بخشیدن به اشغال فلسطین با ناعادلانه‌ترین حكم شورای امنیت. با گذشت حدود ۶۰ سال از صدور قطعنامه تقسیم فلسطین در شورای امنیت و تشكیل دولت یهود، عملكرد رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین به‌گونه‌ای است كه جز توسعه‌طلبی، آپارتاید و تلاش سیستماتیك و سازماندهی شده برای محو و نابودی ملت فلسطین نمی‌توان درباره آن قضاوت كرد. تاریخ ۶۰ ساله اشغال فلسطین از سوی صهیونیست‌ها یك تراژدی تمام نشدنی را برای ملت فلسطین رقم زده است. تراژدی‌ای كه با زندانی شدن زنان، مردان و سالخوردگان فلسطینی در اسارتگاه‌های صهیونیستی چشم‌انداز ناروشن و غیرمشخصی را برای فلسطین به تصویر كشیده است. جنگ، تروریسم هدفمند دولتی ابزارهایی بوده است كه رژیم صهیونیستی در ابعاد وسیع و گسترده برای یهودی‌سازی فلسطین و محو هرگونه هویت فلسطینی در این سرزمین مقدس به كار گرفته است. تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی در سرزمین فلسطین تحقق وعده تشكیل دولت یهود بوده است كه وزیر خارجه وقت انگلیس، جیمز بالفور، در آخرین سفرهای پایانی جنگ جهانی اول قول آن را به سرمایه‌داران یهودی داده بود.

از نوامبر سال ۱۹۱۷ تا ماه مه ۱۹۴۸ حدود ۳ دهه ماشین ترور صهیونیست‌ها تحت حمایت استعمارگران انگلیسی در فلسطین شالوده‌های تاسیس دولت یهودی را با تكیه بر آموزه‌های تحریف شده توراتی، پی‌ریزی كرد. صهیونیست‌ها در تبلیغات خود فلسطین را سرزمینی بدون مردم تبلیغ می‌كردند كه ارض موعود برای ملتی بی‌سرزمین تعیین شده است. ورود مهاجران یهودی به فلسطین كه با وعده رسیدن به ارض موعود فریب تبلیغات صهیونیستی را خورده بودند، واقعیتی دیگر را در برابر آنان قرار داد و آن مردمانی بودند كه در اصل صاحبان و ساكنان اصلی این سرزمین مقدس بودند. از این‌رو جوخه‌های مرگ گروه‌های تروریستی صهیونیستی با هدف ایجاد رعب و وحشت میان فلسطینی‌ها برای كوچاندن آنان از این سرزمین در وحشیانه‌ترین شكل خود به حركت درآمد. این درحالی بود كه حمایت غرب و آمریكا از رژیم صهیونیستی در ابعاد سیاسی، نظامی، اقتصادی و تبلیغاتی یك برگ برنده نزد صهیونیست‌ها بود تا با تكیه بر آن سیاست‌های خود را در خشن‌ترین شكل آن به پیش ببرند. این وضعیت به‌گونه‌ای است كه سیاست‌های اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینی‌ها را حتی خوفناك‌تر از آپارتاید در آفریقای جنوبی توصیف می‌كنند. حمله با هلی‌كوپتر و تانك به فلسطینی‌ها و رقم خوردن جنایات انسانی در سرزمین‌های اشغالی صرفاً با هدف محو فلسطینی‌‌ها صورت گرفته است. مقاومت و ایستادگی فلسطینی‌ها علیه اشغالگری صهیونیستی پاسخی به این وضعیت نابرابر است. وضعیتی كه مسبب اصلی آن را بایستی در برنامه‌های استعماری قدرت‌های غربی و آمریكا در منطقه خاورمیانه جست‌وجو كرد. آن هنگام كه تئودور یرنسل، نظریه‌پرداز تشكیل دولت یهود در فلسطین به صراحت اعلام كرد ما (اسرائیل) در آن سرزمین (فلسطین) بسان دیده‌بانی برای تامین منافع اروپاییان خواهیم بود. با گذشت ۶ دهه از اشغال فلسطین، مناقشه تراژیك فلسطین اشغالی همچنان پابرجاست ولی با وجود قربانی شدن ملت فلسطین در مسلخ صهیونیست‌ها، مقاومت در برابر اشغالگری و مقابله با نقض حقوق انسانی فلسطینی‌ها توقف‌ناپذیر است.