سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کوشه اگر یک نادان در کوهستان باشد, من هستم


کوشه اگر یک نادان در کوهستان باشد, من هستم

در رقابت های زنان نیز لیندزی فون امریکایی با نایب قهرمانی در آخرین سوپرجی فصل و کسب ۱۹۷ امتیاز توانست ماریا رایش اسکی باز آلمانی و نزدیک ترین رقیب اش را پشت سر گذارد تقریبا از هم اکنون قهرمانی فون قطعی است اما از نظر رسمی او اگر تنها در یکی از مسابقه های مارپیچ یا مارپیچ بزرگ باقی مانده بین ۱۵ نفر اول باشد, قهرمان است

بوده میلر قهرمان رقابت های قهرمانی جهان اسکی (در مجموع رشته ها) شد. گرچه اتریش و سوییس قدرت های سنتی رقابت های آلپاین محسوب می شوند و همواره قهرمانی جهان متعلق به اسکی بازان این کشورهاست اما پس از اینکه میلر توانست در رقابت های سوپرجی دیدیه کوشه سوییسی و نزدیکترین رقیب اش را شکست دهد، کار یکسره شد. البته کوشه روی کاغذ می توانست به میلر برسد اما او پس از اینکه او تصمیم گرفت در رقابت های مارپیچ که امروز (شنبه) برگزار می شود، شرکت نکند، میلر توانست به دومین قهرمانی اش (میلر در سال ۲۰۰۵ نیز قهرمان جهان شده بود) برسد. میلر در سوپرجی در رتبه نازل دوازدهم ایستاد و صاحب ۱۹۱ امتیاز شد (در کل ۲۰۰ امتیاز برای قهرمانی کافی است) اما پس از اینکه کوشه نتوانست حتی یک امتیاز هم از این تورنمنت صید کند، فاصله اش با اسکی باز امریکایی بیشتر شد. در حالی که تنها ۲ مسابقه تا آخر فصل باقی مانده و کوشه نیز تنها در مارپیچ بزرگ دیروز شرکت کرد، میلر به طور اتوماتیک برنده بزرگترین جایزه اسکی جهان شد.

در رقابت های زنان نیز لیندزی فون امریکایی با نایب قهرمانی در آخرین سوپرجی فصل و کسب ۱۹۷ امتیاز توانست ماریا رایش اسکی باز آلمانی و نزدیک ترین رقیب اش را پشت سر گذارد. تقریبا از هم اکنون قهرمانی فون قطعی است اما از نظر رسمی او اگر تنها در یکی از مسابقه های مارپیچ یا مارپیچ بزرگ باقی مانده بین ۱۵ نفر اول باشد، قهرمان است. آخرین باری که امریکایی ها در یک سال موفق شدند هم در رده مردان و هم در رده زنان قهرمان جهان شوند به سال ۱۹۸۳ باز می گردد که تامارا مک کینی و فیل ماره قهرمان جهان شدند. این پایانی خوب برای میلر بود. اسکی بازی که پس از ناکامی در المپیک زمستانی تورین در سال ۲۰۰۶ مورد انتقاد شدید مطبوعات امریکا قرار گرفت.

میلر در این فصل نمایشی عالی داشت و ۶ قهرمانی و ۱۱ بار قرار گرفتن روی سکو نتیجه عملکرد این ستاره صاحبنام بود. اگرچه اکثر امتیازاتش را در ماده سرعت گرفت اما ۲ قهرمانی اش در فوق ترکیبی که ماه گذشته به دست آمد نیز کمک بزرگی برای میلر بود. او در ماده سرعت ۳ بار و در پیست های بوریمو، ونگن و کیتیفل قهرمان شد. در ترکیبی در کیتز بول و در فوق ترکیبی در شامونی و والدرسه فرانسه قهرمان شد. میلر که پیش از این توانسته بود با گذشتن از رکورد ماره (۲۷ قهرمانی) تبدیل به پرافتخارترین اسکی باز امریکا گردد در حال حاضر صاحب ۳۱ عنوان است. میلر گفت: «امسال مسابقاتی داشتم که از آنها راضی بودم. اما بعضی از آنها واقعا عالی بودند. کارنامه ام در کل مایه مباهات است و به نظرم کارهای جالبی انجام داده ام، اما مطمئنا هنوز تا پایان کار راه درازی در پیش است و کارهای زیادی برای انجام دادن دارم.»

فون ۲۳ ساله گذشته از قهرمانی مجموع، از ۳ هفته پیش قهرمانی اش را در ماده سرعت قطعی کرده بود و اورا که با ۳۰۰ امتیاز اختلاف نسبت به رناته گوتشل اسکی باز کهنه کار اتریشی قهرمان شد را باید (ملکه سرعت) اسکی جهان لقب داد. میلر راجع به نمایش خوب هموطن اش گفت: «او خیلی خوب است. سال ها بود که دختران امریکایی قهرمان جهان نشده بودند. فون سال باثباتی داشت.»

کوشه گذشته از قهرمانی جهان، قهرمانی در ماده سوپرجی را نیز از دست داد. او که تا پیش از مسابقه آخر ۹۹ امتیاز از هانس ریشلت اتریشی پیش بود با ناکامی در مسابقه آخر در عین ناباوری قهرمانی را از دست داد تا حریف با کسب ۱۰۰ امتیاز قهرمان شود. کوشه در این مسابقه تنها نیاز داشت بین ۱۵ نفر اول باشد تا قهرمان سوپرجی جهان شود، اما در پایان این دانیل آلبرشت هم تیمی او بود، که موجب شد کوشه از رتبه ۱۵ به رتبه ۱۶ نزول کند، هر چند که کوشه پس از مسابقه نیز حاضر به سرزنش آلبرشت نشد: «می دانستم که ریشلت اول می شود و من فقط کافی است که روی اسکی هایم باقی بمانم، اما سعی کردم خیلی فنی اسکی کنم. اگر امروز یک احمق در کوهستان وجود داشت، من بودم!»

منبع: AFP

علی آخوندان



همچنین مشاهده کنید