چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

بورک با یوفکا


بورک با یوفکا

● مواد لازم
▪ ماست: یک دوم پیمانه
▪ تخم مرغ: ۱ عدد
▪ نمک: یک قاشق مرباخوری
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ آرد: به میزان لازم
▪ کره یا مارگارین نرم: ۱۲۵ گرم
● مواد میانی
▪ گوشت چرخ …

مواد لازم

ماست:

یک دوم پیمانه

تخم مرغ:

۱ عدد

نمک:

یک قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

آرد:

به میزان لازم

کره یا مارگارین نرم:

۱۲۵ گرم

مواد میانی

گوشت چرخ کرده:

۳۰۰ گرم

پیاز :

۲ عدد

برنج پخته (کته شده):

یک دوم پیمانه

جعفری ساطوری:

مقداری

نمک، فلفل سیاه و قرمز :

به میزان لازم

روغن:

یک پیمانه

طرز تهیه

ماست، تخم مرغ و نمک را با بیکینگ پودر و کره مخلوط کنید و در آخر، آرد را به مواد بیفزایید و مخلوط را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.از این خمیر ۱۰ عدد چانه درست کنید و نیم ساعت استراحت دهید.

پیاز را تفت دهید و گوشت را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.برنج و جعفری را بریزید و بگذارید تا کمی گوشت بپزد. چانه‌ها را یکی یکی باز کنید تا به اندازه بشقاب شود، ۵ چانه باز شده را روی هم بگذارید و روی هر کدام را روغن یا کره آب شده بمالید. سپس خمیر را چند بار باز کرده و نازک کنید.

این خمیر را کف قالب چرب شده ای پهن کنید؛ به طوری که از دیواره‌های قالب آویزان بماند.مواد میانی را روی خمیر بریزید و ۵ چانه دیگر را به ترتیب بالا باز کنید و روغن بمالید و روی مواد بگذارید.

اضافات خمیر لایه اول را روی خمیر دوم برگردانید. خمیر را با چاقو به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده اید ۳۰ دقیقه بپزید تا خمیر کاملاً طلایی شود.می توانید از زرده تخم مرغ برای تزیین استفاده کنید.