شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پنه آلفردو


پنه آلفردو

ابتدا پنه را آبکش کرده و سپس شیر، خامه و پنیر رنده شده را درون ماهی‌تابه ریخته و شعله را روشن کرده...

مواد لازم:

پنه: به میزان لازم

قارچ: ۲۰۰ گرم

خامه: ۴۰ گرم

شیر: ۲۰ گرم

پنیر رنده‌شده: ۱۰ گرم

پنیر پارمزان: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

برگ ریحان تازه: به مقدار کمی

روش تهیه:

ابتدا پنه را آبکش کرده و سپس شیر، خامه و پنیر رنده شده را درون ماهی‌تابه ریخته و شعله را روشن کرده و وقتی که سس ما خوب حرارت خورد، قارچ،‌ پنه، نمک و فلفل را به آن افزوده و می‌گذاریم تا خوب جا بیفتد، سپس غذا را در بشقابی کشیده و با پنیر پارمزان و برگ ریحان تازه تزئین می‌کنیم.