شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
پنه آلفردو
مواد لازم:
پنه: به میزان لازم
قارچ: ۲۰۰ گرم
خامه: ۴۰ گرم
شیر: ۲۰ گرم
پنیر رندهشده: ۱۰ گرم
پنیر پارمزان: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
برگ ریحان تازه: به مقدار کمی
روش تهیه:
ابتدا پنه را آبکش کرده و سپس شیر، خامه و پنیر رنده شده را درون ماهیتابه ریخته و شعله را روشن کرده و وقتی که سس ما خوب حرارت خورد، قارچ، پنه، نمک و فلفل را به آن افزوده و میگذاریم تا خوب جا بیفتد، سپس غذا را در بشقابی کشیده و با پنیر پارمزان و برگ ریحان تازه تزئین میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست