یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

طالبی منبع غنی ویتامین A و C


طالبی منبع غنی ویتامین A و C

طالبی، میوه ای بومی آسیای مرکزی است که دانه های آن کشت می شود. این میوه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و بنابراین خاصیت زیادی دارد.
▪ خواص
ـ به گزارش «Ask.com» ، طالبی حاوی مقادیر فراوانی …

طالبی، میوه ای بومی آسیای مرکزی است که دانه های آن کشت می شود. این میوه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و بنابراین خاصیت زیادی دارد.

خواص

ـ به گزارش «Ask.com» ، طالبی حاوی مقادیر فراوانی فیبر(غذایی) رژیمی است بنابراین برای بیماران مبتلا به یبوست مفید است.

ـ طالبی که کم قند و کم کالری است، میوه مناسبی برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، به حساب می آید.

ـ پتاسیم موجود در آن در کاهش فشار خون موثر است.

ـ مصرف طالبی به تنظیم ضربان قلب و پیش گیری از سکته مغزی ارتباط داده شده است.

ـ محققان می گویند، این میوه در کاهش خطر بروز سنگ کلیه و از دست دادن توده استخوانی مرتبط به سن موثر است.

ـ طالبی که غنی از ویتامین C و حاوی آنتی اکسیدان است برای پیش گیری از بیماری های قلبی و سرطان مفید است.

ـ خاصیت رونده دارد.

ـ فولات موجود در آن برای تولید و حفظ سلول های جدید به ویژه در دوران بارداری مفید است.

ـ طالبی حاوی ترکیبی به نام «Adenosine» است که برای رقیق کردن خون در بیماران قلبی و هم چنین برای تسکین آنژین به کار برده می شود.

ـ این میوه منبع غنی ویتامینA است. مصرف روزی یک لیوان آب طالبی برای سلامتی چشم مفید است.

ـ ویتامین C موجود در آن، سیستم دفاعی بدن را از رادیکال های آزاد محافظت و گلبول های سفید را برای مقابله با عفونت تحریک، می کند.

ـ به هنگام خرید، طالبی کاملا رسیده را انتخاب کنید زیرا تحقیقات نشان داده است، میوه های کاملا رسیده دارای مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان هستند.