پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه بال مرغ کارائیب


طرز تهیه بال مرغ کارائیب

● مواد لازم
▪ فلفل قرمز تند: ١ عدد
▪ سویا سس: ۱/۴ فنجان
▪ عسل: ۱/۴ فنجان
▪ شکر قهوه ای: ۱/۴ فنجان
▪ شکر معمولی: ٢ ق س
▪ تخم رازیانه: ٢ ق چ
▪ فلفل سیاه: ١ ق س (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم …

مواد لازم

فلفل قرمز تند:

١ عدد

سویا سس:

۱/۴ فنجان

عسل:

۱/۴ فنجان

شکر قهوه ای:

۱/۴ فنجان

شکر معمولی:

٢ ق س

تخم رازیانه:

٢ ق چ

فلفل سیاه:

١ ق س (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد)

ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی):

٢ ق س (در مورد طعم ادویه و جایگزین آن توضیح میدهم)

آویشن:

٢ ق چ

پودر زنجبیل:

١ ق چ

سیر خرد شده:

۴ حبه

پیازچه خرد شده:

۴ عدد

سرکه سیب:

۱/۴ فنجان

آبلیمو:

۱/۴ فنجان

آب پرتقال:

۱/۴ فنجان

بال مرغ:

۲/۵ الی ٣ کیلو

طرز تهیه:

تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد ۱/۳ ازمواد را برداشته و به کناری می گذاریم و بال های مرغ را با ۲/۳ باقی مانده از مواد خوب مخلوط کرده و در پلاستیک مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) ریخته و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم.

۱/۳ از موادی که نگه داشته ایم را روی حرارت گذاشته تا قوام پیدا کرده و غلیظ شود.

بعد از ۶ ساعت بالها را از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته (کاغذ پوست) و بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم، ١۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می دهیم و بعد سینی را از فر درآورده کاغذ دور مرغ ها را برداشته مابقی سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می ریزیم و سینی را دوباره ١۵ الی ٢٠ دقیقه در فر می گذاریم .