یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

ماهی کنجدی


ماهی کنجدی

ماهی یکی از مواد غذایی است که در پاییز و زمستان بیشتر استفاده می شود. این بار با ماهی یک غذای جدید و متفاوت به نام ماهی کنجدی درست کرده و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

ماهی کنجدی، غذایی متفاوت که می توانید با ماهی درست کنید

مواد لازم برای درست کردن ماهی کنجدی :

فیله ماهی (شیر، قباد...) : ۳۰۰ گرم

کنجدخام : دو قاشق غذاخوری

سس خردل : دو قاشق غذاخوری

شیر : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی کنجدی :

شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید.

سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد ها فشار دهید و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید).

فر را از قبل روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

ماهی ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.

سیب زمینی آب پز شده یا سالاد سیب زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل را می توان با این ماهی سرو کرد.