چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

کوکوی گردو


کوکوی گردو

● مواد لازم:
▪ گردوی آسیاب شده: ۲۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۴ عدد؛
▪ پیاز درشت: ۱ عدد؛
▪ رب انار: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ کنجد خام: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ زعفران دم کرده: ۱ قاشق چای خوری؛
▪ نمک و فلفل: به …

مواد لازم:

گردوی آسیاب شده:

۲۰۰ گرم؛

تخم مرغ:

۴ عدد؛

پیاز درشت:

۱ عدد؛

رب انار:

۲ قاشق غذاخوری؛

کنجد خام:

۱ قاشق غذاخوری؛

زعفران دم کرده:

۱ قاشق چای خوری؛

نمک و فلفل:

به میزان لازم؛

روغن:

به میزان لازم؛

جعفری، گوجه فرنگی و تربچه:

برای تزئین.

طرز تهیه:

گردوی آسیاب شده یا چرخ شده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسیاب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا مایه ی کوکوی ما بدست آید.

روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهای دیگر داخل روغن با شعله ملایم سرخ می کنیم.

پس از پختن کوکو آن را در دیس چیده همراه با جعفری و گوجه فرنگی و تربچه تزئین می کنیم.

نکته:

این کوکو را به صورت سرد و گرم سرو می کنند.