دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طراحی وبلاگ در ۳۰ دقیقه


طراحی وبلاگ در ۳۰ دقیقه

ساخت وبلاگ به راحتی ساخت Mail توی Yahoo می باشد از نظر شیوه ساخت , وبلاگ ها بسیار شبیه ساخت یک Mail هستند و روزآوری آنها هم به راحتی فرستادن یک Mail برای دوستان

● آموزش گام به گام ساخت یک وبلاگ

قبل از بیان هر چیزی بگم تمامی مطالبی که در زیر گفته شده به درد حرفه ای ها نمی خوره و مطالب زیر فقط به منظور ساخت وبلاگ و مقدماتی می باشد؟؟؟

ساخت وبلاگ به راحتی ساخت Mail توی Yahoo می باشد . از نظر شیوه ساخت ، وبلاگ ها بسیار شبیه ساخت یک Mail هستند و روزآوری آنها هم به راحتی فرستادن یک Mail برای دوستان.من به شما قول می دم اگر ۳۰ دقیقه شاید هم کمتر ( بستگی به سرعت خودتون داره ) روی همین موضوع همین الآن وقت بزارین اونوقت یک وب لاگ خواهید داشت.

البته من نمی خوام وارد مسائل پیشرفته ساخت وب لاگ ها مثل قرار دادن ساعت ، موزیک و یا تغییر در Theme ها در وب لاگ ها صحت کنم چون از این چور چیزا در وب لاگ ها فراوون هست و من فقط در اینجا به ساخت یک وب لاگ ساده می پردازم:(از صفر)

اگه دقت کرده باشین می بینین که بعد از نام وب لاگ ها در وب( مثلا hyades )کلمه persianblog وجود دارد این به خاطر این است که سایت persianblog به نوعی فضا و ابزار هایی برای ساخت یک وب لاگ را در اختیار کاربران خود قرار مدهد دقیقاً مثل سایت Yahoo .

پس در ابتدا به سایت http://http://www.persianblog.irمی رویم . خوب مسلما ابتدا باید عضو این سایت شوید همان طور که برای استفاده از میل Yahoo در آن عضو می شوید پس برای این منظور در همان صفحه اول یا Home page گزینه عضویت در سایت رو انتخاب کنید . در صفحه جدید از شما چندین سوال می شود که جواب دادن به بعضی از آنها اختیاری است ولی سوالاتی که در جلوی آنها علامت * وجود دارد باید پاسخ دهید زیرا در غیر این صورت سایت امکانات ذکر شده را در اختیار شما قرار نمی دهد.

اولین سوال از شما شناسه کاربری است که در حقیقت همان آدرس وب لاگ شما خواهد بود و اسمی است که کاربران با دارا بودن آن قادرند به وبلاگ شما وارد شوند مثلا در وبلاگ که هم اکنون در آن هستید اسم شناسه کاربری ، کلمه hyades است البته قابل ذکر است که در انتهای کار، به آدرس اینتر نتی شما پسوند .persianblog.ir اضافه خواهد شد مثل http://hyades.persianblog.ir

قسمت بعد کلمه عبور هست در حقیقت این کلمه رمز شما ست و این کلمه و یا عدد را فقط خود شما دارید و کلمه عبور بعد ها برای به روز آوری وبلاگتان یا ایجاد تغییرات و یااضافه کردن متن ها ، اخبارهای جدید به آن نیاز خواهید داشت پس مراقب باشید که این Password را فراموش و یا لو ندهید زیرا در آن صورت است که بدبخت شده اید ( شوخی کردم.)

خوب در قسمت بعدی یعنی تکرار کلمه ی عبور رمز بالایی را دومرتبه وارد کنید تا مطمئن شوید که کلمه عبور را درست وارد کرده اید .

قسمت بعدی نامتون هست و وارد کردن اون الزامی هست البته من به شما پیشنهاد می کنم در این قسمت نا متون را مناسب وارد کنید و یا با توجه به وب لاگ تون باشه زیرا بعدا توی هم جای وب لاگ همش اسمتون رو می نویسن مثلا نوشته شده توسط محمد در ساعت فلان پس سعی کنین یک اسم باهال در این قسمت وارد کنید.

قسمت بعدی نام خانوادگی است که خالی بزارین بهتر تر تر هستش.

و اما عنوان وبلاگ ،این قسمت مهمترین قسمت وب لاگ شماست این قسمت با فونت ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ در قسمت Title و یا سر در وب لاگ شما قرار می کیرد پس در انتخاب این قسمت بسیار دقت کنید .

و لی در رابطه با توضیحی کوتاه درباره خودتان ، جنسیت ، سن و کشور خوب همون طور که معلومه نوشتن این اطلاعات هم لازم نیست.

به پست الکترونیکی بسیار دقت کنید و یک Mail ی که خالی است استفاده کنید و در تایپ اون هم دقت کنید زیرا پست الکترونیکی یا قشنگترش Mail تنها راه ارتباط شما که یه نوعی وبمستر هستید و بازدید کنندگان وبلاگ تون هست پس سفارش نکنم این بخش هم خیلی مهمه.

زمینه کاری هم که طبق معمول هویجه.

بعد از وارد کردن مشخصات خود و وبلاگتون ، متن زیر آنها را بخوانید بعد در جلوی سوال مطالب بالا مورد قبول است: بله را انتخاب کنید و بعد بر گزینه فرم بالا مورد تایید است کلیک کنید از اینجا به بعد است که کار شما شروع می شه .

بعد از انجام این اعمال یک میل از طرف سایت پرشین بلاگ به پست الکترونی که داده بودین میاد و توضیحات بسیار مفیدی برای شما میفرسته و من پیشنهاد می کنم حتما اول به Mail خود سری بزنید و اون را مطالعه بفرمائید .(اطلاعاتی چون تکرار بیان پسورد ، آدرس وب لا گتون ، تنظیمات وبلاگ و غیره........)

● ساخت شکل و شمایل وب لاگتون:

بعد از تایید عبارت فرم بالامورد تایید است صفحه ای با مضموم تبریک گویی به شما ظاهر می شود و در آن شناسه کاربری یا در حقیقت آدرس وب لاگ شما را متذکر میشود. بعد از این صفحه بر روی ورود به سایت را انتخاب می کنید، در این قسمت همان شناسه که در ۲صفحه قبل انتخاب کرده اید (عزیزان دقت داشته باشن در هنگام وارد کردن شناسه کاربری هیچ نیازی به پسوند persianblog.ir نیست ، مثلاً شناسه ی وب لاگ من hyades نام دارد) و همچنین کلمه عبور یا همان Password را وارد کنید با این عمل و وارد شدن به محیط ویرایش می توانید وب لاگ خود را به هر شکلی تبدیل کنید . با وارد شدن به این محیط سا یت به شما ابزار هایی برای ویرایش و تغییر شکل ظاهری آن بر اساس سلیقه شخصی شما می دهد و چنانچه به زبان برنامه نویسی HTML واقف باشید می توانید ظاهر وب لاگتون مثل یک سایت حرفه ای طراحی کنید. پس به سراغ ساخت وب لاگ با همین ابزار ها که سایت میده کار رو شروع می کنیم و من هم سعی می کنم طراحی پیشرفته وب لاگ را به شماآموزش بدم چون به صورت خفن وقتم پر هست!!!! (یکم کمتر)

پیشنهاد من به شما این است اول از همه به سراغ انتخاب قالب بروید در این قسمت شما میتوانید قالب و سبک وبلاگ تون رو انتخاب کنید و بعد ها به امید خدا خدتون یک تغییر اساسی توی اون بدین .

بعد از اون به قسمت مشخصات شخصی بروید ، بعید می دونم تو اینجا مشکلی باشه پس قسمت بعدی!!!!!

بعد از اون به مهمترین قسمت ساخت وب لاگ یعنی قرار دادن متن می پردازیم.

برای ایم کار به قسمت مدیریت یادداشت ها و پیام ها بروید اگر تاحالا با برنامهMicrosoft word کار کرده باشید این صفحه برای شما آشناست پس در این قسمت هم متن های خود را تایپ کنید ( البته اگر بیکار و پولدار هستید ، اگر مثل من پول در بساط نداری قبلاً تو Word تایپ کنید و بعداً در این مکان Past کنید.) بعد از اتمام کار بر روی گزینه فرستادن یادداشت و بازسازی وبلاگ کلیک کنید عزیزان دقت داشته باشید اگر بر روی فرستادن این یادداشت کلیک کنید متن شما در قسمت فضای خالی که به مب لاگ شما اختصاص داده شده است ذخیره می شود و در وب لاگ شما مشاهده نمی شود .

و کاربر گزینه دومی این است که مثلاً متن را در یک روزی در فضای خودتوم (پول مفته) ذخیره می کنید و در روز موعود آن را بر تمام عالمیان می گشایید.

در قسمت باز سازی وبلاگ نیز فقط اطلاعاتی در مورد وبلاگمان در اختیار ما قرار می دهد.(اطلاعاتی چون حجم کل وبلاگ ما و تاریخ ها ی به روزآوری آن)

البته شما می توانید کار های بسیار فراتر ی نسبت به این انجام دهید و من هم سعی می کنم شما را در این امر کمک کنم البته ترجیح میدهم شما از من سوال کنید و من هم جواب بدم زیرا این روش بسیار مفید تر خواهد بو د.

کامران دوستکام

http://kamrandoostkam.persianblog.ir