سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه حلوای برنجی


طرز تهیه حلوای برنجی

● مواد لازم
▪ آرد برنج : یک لیوان
▪ روغن جامد : نصف لیوان
▪ شکر : نصف لیوان
▪ آب : نصف لیوان
▪ گلاب : یک چهارم لیوان
▪ زعفران حل شده : یک قاشق غذا خوری
▪ خلال پسته و بادام یا پودر نارگیل برای …

مواد لازم

آرد برنج :

یک لیوان

روغن جامد :

نصف لیوان

شکر :

نصف لیوان

آب :

نصف لیوان

گلاب :

یک چهارم لیوان

زعفران حل شده :

یک قاشق غذا خوری

خلال پسته و بادام یا پودر نارگیل برای تزیین:

به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا برای تهیه ی شربت این حلوا شکر و آب و زعفران را با هم مخلوط کرده تا کاملا شکر و زعفران در آب حل شوند و آنها را کنار بگذارید.

روغن را در ظرفی روی شعله گاز قرار داده تا خوب داغ شود سپس آرد برنج را به آن اضافه کرده ومرتب به هم بزنید تا کاملا آردها در روغن سرخ شوند، مراقب باشید نسوزند که البته این کار را با مرتب به هم زدن انجام داده و لحظه ای از آن دست نکشید .

وقتی مخلوط آردو روغن به رنگ طلایی در آمد شربت آماده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به هم بزنید تا حلوا قوام آمده و یکدست شود . هم می توانید این حلوا را در ظرف مورد نظر پهن کرده و به دلخواه با خلال پسته و بادام و یا پودر نارگیل تزیین نمایید و هم می توانید به شکل توپهای کوچک در آورده و تعدادی را در پودر پسته و تعدادی از آنها را در پودر نارگیل غلطانده و در کاغذهای روغنی کوچک بگذارید و برای پذیرایی داخل سینی یا هر ظرف چهار گوش دیگری یک در میان بچینید.