شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا
ماهی با جوی دوسر و سس انگور
![ماهی با جوی دوسر و سس انگور](/web/imgs/16/11/8l2ga1.jpeg)
مواد لازم :
انگور تازه یا فریز شده کمی ترش:
۳۵۰ گرم
کره:
۳۰گرم
شکر:
گرم
جوزهندی:
یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه:
به میزان دلخواه
مواد لازم :
ماهی قزلآلا بدون استخوان:
۴تکه
جوی دوسر:
۱۲۵گرم
طرز تهیه سس انگور:
انگورها را با یکی، دو قاشق آب داخل شیرجوش کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ۵ الی ۶دقیقه بپزد. سپس انگورها را در غذاساز ریخته و کره و شکر را به آنها بیفزایید، خوب مخلوط کرده و در آخر نمک و فلفل بزنید و با ماهی سرو کنید.
طرزتهیه
ماهی قزلآلا را نمک و فلفل زده، در جوی دوسر بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس با سس انگور سرو کنید.
فوت آشپزی
جوی دوسر طعم خوشمزهای به ماهی میدهد و میتوان به جای پودر سوخاری که چاقکننده هم هست از آن استفاده کرد.
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف ریاست جمهوری پزشکیان
تهران سیل آموزش و پرورش قتل هواشناسی شهرداری تهران جاده چالوس سیلاب وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس سلامت
عید قربان همستر کامبت ایران خودرو خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت خودرو یارانه قیمت طلا چین مسکن حقوق بازنشستگان
فضای مجازی تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران دعای عرفه دفاع مقدس صدا و سیما سینما روز عرفه سریال بازیگر سازمان صدا و سیما
فناوری دانش بنیان
روسیه رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین اسرائیل آمریکا اوکراین حزب الله لبنان عراق لبنان علی باقری کنی
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال تیم ملی آلمان مس رفسنجان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس جواد نکونام تیم ملی فوتبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی ایلان ماسک گوگل ناسا مایکروسافت اینستاگرام توییتر اپل سامسونگ تسلا
کاهش وزن آلزایمر سنگ کلیه فشار خون دیابت پیری زوال عقل