یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
ماهی با جوی دوسر و سس انگور
مواد لازم :
انگور تازه یا فریز شده کمی ترش:
۳۵۰ گرم
کره:
۳۰گرم
شکر:
گرم
جوزهندی:
یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه:
به میزان دلخواه
مواد لازم :
ماهی قزلآلا بدون استخوان:
۴تکه
جوی دوسر:
۱۲۵گرم
طرز تهیه سس انگور:
انگورها را با یکی، دو قاشق آب داخل شیرجوش کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ۵ الی ۶دقیقه بپزد. سپس انگورها را در غذاساز ریخته و کره و شکر را به آنها بیفزایید، خوب مخلوط کرده و در آخر نمک و فلفل بزنید و با ماهی سرو کنید.
طرزتهیه
ماهی قزلآلا را نمک و فلفل زده، در جوی دوسر بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس با سس انگور سرو کنید.
فوت آشپزی
جوی دوسر طعم خوشمزهای به ماهی میدهد و میتوان به جای پودر سوخاری که چاقکننده هم هست از آن استفاده کرد.
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
تهران آموزش و پرورش قتل سیل هواشناسی شهرداری تهران جاده چالوس سیلاب وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس قوه قضاییه
خودرو همستر کامبت ایران خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار بورس قیمت خودرو یارانه قیمت طلا چین مسکن حقوق بازنشستگان
فضای مجازی تلویزیون دعای عرفه رسانه ملی سینمای ایران سینما روز عرفه دفاع مقدس صدا و سیما سریال موسیقی بازیگر
دانش بنیان
روسیه رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین حزب الله لبنان عراق لبنان یمن
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام باشگاه استقلال
هوش مصنوعی تلگرام ناسا ایلان ماسک گوگل مایکروسافت اینستاگرام اپل سامسونگ توییتر
کاهش وزن آلزایمر سنگ کلیه پیری فشار خون دیابت زوال عقل