شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

ماهی با جوی دوسر و سس انگور


ماهی با جوی دوسر و سس انگور

● مواد لازم :
▪ انگور تازه یا فریز شده کمی ترش: ۳۵۰ گرم
▪ کره: ۳۰گرم
▪ شکر: گرم
▪ جوزهندی: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

● مواد لازم :

▪ ماهی قزل‌آلا بدون استخوان: …

مواد لازم :

انگور تازه یا فریز شده کمی ترش:

۳۵۰ گرم

کره:

۳۰گرم

شکر:

گرم

جوزهندی:

یک چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه:

به میزان دلخواه

مواد لازم :

ماهی قزل‌آلا بدون استخوان:

۴تکه

جوی دوسر:

۱۲۵گرم

طرز تهیه سس انگور:

انگورها را با یکی، دو قاشق آب داخل شیرجوش کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ۵ الی ۶دقیقه بپزد. سپس انگورها را در غذاساز ریخته و کره و شکر را به آنها بیفزایید، خوب مخلوط کرده و در آخر نمک و فلفل بزنید و با ماهی سرو کنید.

طرزتهیه

ماهی قزل‌آلا را نمک و فلفل زده، در جوی دوسر بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس با سس انگور سرو کنید.

فوت آشپزی

جوی دوسر طعم خوشمزه‌ای به ماهی می‌‌دهد و می‌توان به جای پودر سوخاری که چاق‌کننده هم هست از آن استفاده کرد.