شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
کیک میوه و ادویه
مواد لازم؛
کره- ۱۱۵ گرم
شکر (ترجیحا قهوه ای)- یک لیوان
پوست لیمو یا پرتقال- یک عدد
تخم مرغ- ۲ عدد
عسل- نصف لیوان
آرد- ۲ لیوان
جوش شیرین- کمتر از نصف قاشق مرباخوری
پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری
پودر فلفل شیرین- نصف قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی- یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر میخک- یک چهارم قاشق مرباخوری
نمک- نصف قاشق مرباخوری
شیر- نصف لیوان
میوه مخلوط خشک- ۲ لیوان
گردو خرد شده- یک لیوان
طرز تهیه؛
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ته قالب مناسب را با کاغذ فویل بپوشانید و کمی کره روی آن بمالید.
کره، شکر، پوست پرتقال یا لیمو را با هم بزنید تا سبک و یک دست شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس عسل را به مواد اضافه کنید. آرد، جوش شیرین، دارچین، فلفل شیرین، جوزهندی، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید و نصف آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله شیر و باقی مانده آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
میوه های خشک و گردو را به مواد اضافه کنید و آهسته هم بزنید و در قالب آماده خالی کنید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.
ده دقیقه پس از خنک شدن، کیک را روی سینی سیمی برگردانید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست