شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

کیک میوه و ادویه


کیک میوه و ادویه

● مواد لازم؛
▪ کره- ۱۱۵ گرم
▪ شکر (ترجیحا قهوه ای)- یک لیوان
▪ پوست لیمو یا پرتقال- یک عدد
▪ تخم مرغ- ۲ عدد
▪ عسل- نصف لیوان
▪ آرد- ۲ لیوان
▪ جوش شیرین- کمتر از نصف قاشق مرباخوری
▪ پودر دارچین- …

مواد لازم؛

کره- ۱۱۵ گرم

شکر (ترجیحا قهوه ای)- یک لیوان

پوست لیمو یا پرتقال- یک عدد

تخم مرغ- ۲ عدد

عسل- نصف لیوان

آرد- ۲ لیوان

جوش شیرین- کمتر از نصف قاشق مرباخوری

پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری

پودر فلفل شیرین- نصف قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی- یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر میخک- یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک- نصف قاشق مرباخوری

شیر- نصف لیوان

میوه مخلوط خشک- ۲ لیوان

گردو خرد شده- یک لیوان

طرز تهیه؛

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ته قالب مناسب را با کاغذ فویل بپوشانید و کمی کره روی آن بمالید.

کره، شکر، پوست پرتقال یا لیمو را با هم بزنید تا سبک و یک دست شود. تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، سپس عسل را به مواد اضافه کنید. آرد، جوش شیرین، دارچین، فلفل شیرین، جوزهندی، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید و نصف آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله شیر و باقی مانده آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

میوه های خشک و گردو را به مواد اضافه کنید و آهسته هم بزنید و در قالب آماده خالی کنید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

ده دقیقه پس از خنک شدن، کیک را روی سینی سیمی برگردانید.