یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

کاهش چربی غذا


کاهش چربی غذا

▪ غذاها را تا حد امکان به صورت آب‌پز، بخارپز یا کبابی مصرف نمایید.
▪ در صورتی که غذا را سرخ می‌کنید از زیاد سرخ کردن غذا خودداری کنید. می‌توانید در مدت زمان کم، فقط آن را تفت دهید.
▪ …

غذاها را تا حد امکان به صورت آب‌پز، بخارپز یا کبابی مصرف نمایید.

در صورتی که غذا را سرخ می‌کنید از زیاد سرخ کردن غذا خودداری کنید. می‌توانید در مدت زمان کم، فقط آن را تفت دهید.

مصرف غذاهای سرخ شده، سوسیس، کالباس، خامه، چیپس، پفک، سس‌ها، کله و پاچه، مغز، دل و قلوه را که حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، را تا حد امکان کاهش دهید.

پوست مرغ و چربی‌های قابل مشاهده گوشت و مرغ را قبل از طبخ از آنها جدا کرده و سعی کنید از قسمت‌های کم‌چرب گوشت‌ها استفاده نمایید.

به جای گوشت قرمز بیشتر از گوشت‌ سفید مثل مرغ و ماهی استفاده نمایید.

لبنیات مثل شیر، ماست و پنیر مصرفی خود را از انواع کم‌چرب آن انتخاب کنید.