چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

روغن لیمو و ادویه


روغن لیمو و ادویه

● مواد لازم برای تهیه نصف پیمانه
▪ پوست لیمو رنده شده: یک قاشق مرباخوری
▪ میخک: ۱۰ عدد
▪ برگ بو: یک عدد
▪ پودر دارچین: نصف قاشق مرباخوری
▪ فلفل سیاه کامل: نصف قاشق مرباخوری
▪ آب لیمو: …

مواد لازم برای تهیه نصف پیمانه

پوست لیمو رنده شده:

یک قاشق مرباخوری

میخک:

۱۰ عدد

برگ بو:

یک عدد

پودر دارچین:

نصف قاشق مرباخوری

فلفل سیاه کامل:

نصف قاشق مرباخوری

آب لیمو:

یک قاشق غذاخوری

روغن مایع:

نصف پیمانه

طرز تهیه

فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

پوست لیمو، میخک، برگ بو، دارچین و فلفل سیاه را همراه با آب لیمو آسیاب کنید.

سپس مواد را با روغن خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسبی به مدت یک ساعت در پایین ترین قسمت فر قرار دهید.

بگذارید مواد به مدت ۳۰ دقیقه سرد شود.

چند لایه پارچه ململ نازک روی صافی قرار دهید و مواد را در آن بریزید تا روغن آن گرفته شود.

این روغن برای روی برنج، ماهی، گوشت و... قابل استفاده است.



همچنین مشاهده کنید