یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

غذاهای دریایی و چربی بدن


غذاهای دریایی و چربی بدن

چربی زیاد موجود در بدن احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت را افزایش می‌دهد.اکثر افراد مبتلا به اضافه وزن با رعایت برنامه غذایی در صددند تا میزان چربی بدن را کاهش …

چربی زیاد موجود در بدن احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت را افزایش می‌دهد.اکثر افراد مبتلا به اضافه وزن با رعایت برنامه غذایی در صددند تا میزان چربی بدن را کاهش دهند.طبق تحقیقات اخیر، مصرف روزانه غذاهای دریایی می‌تواند چربی بدن را از بین برده و سلامت عمومی ‌را بهبود بخشد. همچنین مصرف روزانه این مواد در افرادی که از وزن مناسب برخوردارند نیز می‌تواند مانع از افزایش و زن در آینده شده و از بروز مشکلات سلامت در آنها جلوگیری کند، زیرا این غذاها، غنی از امگا ۳، چربی‌های مونو اشباع نشده، ویتامین(DوB) و مواد معدنی(فسفر،پتاسیم،روی و مس) بوده و میزان چربی‌های اشباع مضر در آنها کم است.مطالعات نشان داده است احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی با مصرف امگا ۶ اضافه در برنامه غذایی افزایش پیدا می‌کند.درواقع از میان چهار دسته چربی امگا (امگا ۳ با زنجیره کوتاه، امگا۶ با زنجیره کوتاه، امگا ۳ با زنجیره بلند و امگا ۶ با زنجیره بلند) هر چه میزان مصرف امگا ۳ با زنجیره بلند بیشتر و امگا ۶ با زنجیره بلند کمتر باشد، احتمال مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی کمتر می‌شود.

آمیتیس مهری