جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی پنیر با سس آلفردو


سیب زمینی پنیر با سس آلفردو

یک شام خوشمزه برای افرادی که خیلی شکمو نیستند و یک میان وعده وسوسه کننده برای شکموها سیب زمینی پنیر است. هیچکس وجود ندارد که دست رد به سینه سیب زمینی پنیر بزند مخصوصا اینکه سس آن آلفردو باشد.

یک شام خوشمزه برای افرادی که خیلی شکمو نیستند و یک میان وعده وسوسه کننده برای شکموها سیب زمینی پنیر است. هیچکس وجود ندارد که دست رد به سینه سیب زمینی پنیر بزند مخصوصا اینکه سس آن آلفردو باشد.

مواد لازم:

سیب‌زمینی درشت ۳ عدد

پودر پنیر پارمسان ۴ قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده ۴/۱ پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس

شیر پرچرب ۲ پیمانه

آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری

کره ۵۰ گرم

تخم‌مرغ زده شده ۲ عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آویشن، تخم گشنیز و فلفل سیاه پودرشده (معمولا ۱ قاشق چایخوری)

قرص عصاره مرغ یا گوشت ۱ عدد

خامه ۲ قاشق سوپخوری

روش تهیه:

۱. سیب‌زمینی‌ها را فویل پیچیده و درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویل‌ها را باز کرده و آنها را خرد کنید.

۲. سیب‌زمینی خرد شده را درون ظرف‌ها یا کاسه‌های سوفله ریخته و سس آلفردو را روی آن بریزید. پودر پنیر پارمسان و پیازچه روی آن بپاشید و مجددا ۱۵ دقیقه در فر با دمای۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا پنیر و سس گرم شود.

سس آلفردو:

۳. کره و آرد سفید را درون تابه روی حرارت کمی تفت دهید. سپس شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

۴. به مدت ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود؛ سپس قرص عصاره، تخم‌گشنیز، آویشن و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا سس به غلظت مورد نظر برسد. حال از روی حرارت بردارید و تخم‌مرغ‌ها و خامه را اضافه کنید.

۵. حدودا ۲ الی ۳ دقیقه حرارت دهید. شما می‌توانید برای خوش عطر شدن سس ۱ الی ۲ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده نیز به سس اضافه کنید. درآخر از روی حرارت برداشته و برای روی سیب‌زمینی‌های کبابی استفاده کنید.