شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

کیک پودینگ توت برای افراد دیابتی!!


کیک پودینگ توت برای افراد دیابتی!!

همزمان با پختن کیک، توت‌های روی آن پف می‌کنند و آب توت‌ها روی کیک پخش می‌شود و شیرینی خوشایندی تولید می‌کنند.
▪ کالری: ۱۴۱ در هر کیک
▪ کاربها: ۲۵ گرم در هر کیک
● مواد مغذی در هر وعده
▪ …

همزمان با پختن کیک، توت‌های روی آن پف می‌کنند و آب توت‌ها روی کیک پخش می‌شود و شیرینی خوشایندی تولید می‌کنند.

کالری:

۱۴۱ در هر کیک

کاربها:

۲۵ گرم در هر کیک

مواد مغذی در هر وعده

هر وعده:

۶ عدد کیک کوچک

کالری:

۱۴۱

مجموع چربی‌ها:

۲ گرم

چربی اشباع:

۱ گرم

کلسترول:

۷۱ میلی گرم

سدیم:

۸۶ میلی گرم

کربوهیدرات:

۲۶ گرم

فیبر:

۳ گرم

پروتئین:

۵ گرم

میوه:

۵ ( de )

سایر هیدرو کربو هیدرات‌ها :

۱.۵ (de )

مواد جایگزین برای افراد دیابتی

اسپری ضد چسبندگی

تخم مرغ:

۲

فنجان شکر:

¼

قاشق چایخوری وانیل:

۱

نمک: کمی

فنجان شیر کم چرب: ۱

فنجان آرد سفید: ½

قاشق چایخوری بیکینگ پودر: ½

فنجان انواع توت‌های تازه ( مثل تمشک، قره قاط و/یا توت فرنگی): ۳

۱) فر را از قبل روشن کرده و روی درجه حرارت ۴۰۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. ۶ قالب کوچک ۲۰۰ گرمی آماده کنید و کف آنها را اسپری ضد چسبندگی بپاشید. این قالبها را در سینی فر به ابعاد ۱۵X ۱۰ با ارتفاع ۵ سانتی متر بچینید و کنار بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، تخم مرغ‌ها، شکر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید تا کف کند. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری صاف و یکنواخت بدست آید.

۲) توتها را روی خمیری که در قالب ریخته‌اید تقسیم کنید و بچینید. کره را روی توتها بریزید (لازم نیست کره کل سطح توتها را بپوشاند). حال قالبها را در فر بگذارید و ۲۰ دقیقه منتظر شوید تا رنگ آن قهوه‌ای طلایی شود. این کیک‌ها را گرم سرو کنید. اگر مایل بودید می‌توانید روی هر کیک کمی پودر شکر بپاشید. این میزان خمیر ۶ عدد کیک کوچک به شما خواهد داد.