سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
کمپوت
![کمپوت](/web/imgs/16/22/afhfj1.jpeg)
یکی از روشهای بسیار خوب نگهداری میوهجات تهیه کمپوت میباشد معمولاً میوهجات در کارخانههای مخصوصی تحت اثر حرارت پخته و عقیم شده سپس در قوطیهای مخصوص در شرایط استریل (بدون میکروب) بستهبندی میگردند.
خواص میوهجات کمپوت شده تا حدودی با میوههای اصلی تفاوت دارد. مقدار ویتامین ث با وجود اینکه در روشهای تهیه کمپوت در کارخانجات نهایت دقت برای نگهداری این ویتامین میگردد مقداری از آن تلف میشود. بر عکس مقدار کالری و قند میوه بیشتر از معمول است. زیرا در حین بستهبندی مقداری شربت قند به آن اضافه میشود.
کنسرو گوشت، ماهی، سبزی و بسیار از اغذیه امروز در برخی از کشورها متداول است. موضوعی که از نظر بهداشتی در مورد مصرف کنسرو باید همیشه در نظر داشت این است که باید قبل از باز کردن قوطی دقت نمود که درب قوطی برجستگی به خارج پیدا نکرده باشد باصطلاح بالا نیامده باشد در صورتیکه قوطی برآمدگی پیدا کرده دلیل بر آلودگی داخل قوطی است و از مصرف چنین کنسروی باید خودداری نمود.
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مجلس شورای اسلامی
قتل خودکشی سیستان و بلوچستان هواشناسی تهران خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی پلیس آتش سوزی
همراه اول بازار سرمایه دولت سیزدهم قیمت دلار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بورس قیمت سکه
سینما علیرضا قربانی تخت جمشید سینمای ایران دفاع مقدس کنسرت تلویزیون رسانه ملی سید ابراهیم رئیسی
دانشگاه تهران دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره باتری
آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه روسیه جو بایدن ترکیه جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان چین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال فرانسه باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ موبایل ربات اپل گوگل ایرانسل وزیر ارتباطات
گرمازدگی آلزایمر ویتامین سکته مغزی