دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مرنگ؛ ساده ترین دسر دنیا
مرنگ محصولی است که از بههم زدن سفیدهٔ تخم مرغ و شکر حاصل شده و به عنوان دسر، یا برای تهیهٔ شیرینی و کیک، و یا تزئین آنها به کار برده میشود.
مواد لازم:
سفیده تخممرغ: ۳ عدد
پودر کرم تار تار: یکدوم قاشق چایخوری
پودر شکر: ۱۷۵ گرم
رنگ و اسانس دلخواه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. سفیدهها را با همزن خوب میزنیم تا فومیشکل شود. سپس پودر شکر را به آرامی روی آن میپاشیم تا کاملا سفت شود.
۲. میتوانیم برای اینکه سفیده سفتتر شود، یکدوم قاشق چایخوری پودر کرم تارتار با پودر شکر مخلوط کنیم. در نهایت رنگ و اسانس دلخواه را به مرنگ اضافه کرده و با ماسوره شکوفه به اندازه هر بار یک گردو روی کاغذ روغنی در سینی فر میگذاریم.
۳. سپس ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و میپزیم. برای تزیین میتوانیم قبل از پخت روی مرنگها مروارید خوراکی بریزیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بالگرد رئیسی ایران ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی سقوط بالگرد دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی سقوط هلی کوپتر
هلال احمر تهران هواشناسی سیل قوه قضاییه تتلو مشهد سیل مشهد حوادث بارش باران سلامت آموزش و پرورش
یارانه بورس بازار سرمایه قیمت دلار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا بازار خودرو مالیات
سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب زری خوشکام علی حاتمی تلویزیون کتاب فیلم نمایشگاه کتاب تهران
قرآن
روسیه رژیم صهیونیستی ولادیمیر پوتین غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس استقلال منچسترسیتی فدراسیون فوتبال لیگ برتر بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس اشکان دژاگه
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا اپل هواپیما آیفون تبلیغات گوگل نمایشگاه ایران هلث
سرطان خواب سازمان غذا و دارو استرس کاهش وزن پزشک ویتامین دیابت سکته