یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

سوپ گیاهی | طرز تهیه سوپ گیاهی ایتالیایی


مواد لازم سوپ گیاهی ایتالیایی



نخود  1/3 پیمانه
گوجه فرنگی  4 عدد
سیب زمینی 2 عدد متوسط
جو  ½ پیمانه
هویج 2 عدد متوسط
ساقه بدون برگ کرفس 1 پیمانه
کدو 2 پیمانه
برگ کلم     1 پیمانه
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه به مقدار لازم
روغن زیتون  به مقدار لازم


سوپ گیاهی | طرز تهیه سوپ گیاهی ایتالیایی


طرز تهیه سوپ گیاهی ایتالیایی



    ابتدا برگ کلم را شسته و خرد می کنیم، سپس کلم های خرد شده را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات، بدون روغن روی اجاق، تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
    نخود و جو را که از شب قبل خیس کرده ایم، به مدت 1 ساعت جداگانه با آب می پزیم.
     سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه کلم تفت داده شده و آب گوجه فرنگی (می توانید گوجه فرنگی را رنده ریز کنید) به نخود و جو اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک ساعت دیگر بپزد تا خوب جا بیفتد و در آخر جعفری های خرد شده را روی سوپ می ریزیم و به همراه روغن زیتون سرو می کنیم.

 


سوپ گیاهی | طرز تهیه سوپ گیاهی ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد سوپ گیاهی

سوپ گیاهی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ گیاهی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

سوپ گیاهی ، طرز تهیه سوپ گیاهی ایتالیایی