شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

ماهی در فر


● مواد لازم:
▪ ماهی قزل آلا ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد
▪ لیمو ترش تازه حلقه شده ۱ عدد
▪ نمک بمقدار لازم
▪ پودر زنجبیل به مقدار لازم
▪ سیر و شوید تازه بمقدار لازم
● طرز تهیه:
بهترین …

مواد لازم:

ماهی قزل آلا ۱ عدد

گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد

لیمو ترش تازه حلقه شده ۱ عدد

نمک بمقدار لازم

پودر زنجبیل به مقدار لازم

سیر و شوید تازه بمقدار لازم

طرز تهیه:

بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است كه ماهی را شسته و بعد از تمیزكردن داخل شكم آن را كمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمك به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شكم قرار داده و بگذارید یك ساعت در یخچال بماند.

بعد از یك ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از برس آشپزخانه كمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

روی كاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و بعد چند حلقه لیموترش و بعد ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و بعد دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس كاغذ را محكم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت ۲۵۰- ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید. در مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ماهی آماده می شود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی می رود و بسیار خوشمزه است.