چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کالباس مرغ ( دست ساز)


کالباس مرغ ( دست ساز)

● مواد لازم
▪ مرغ درسته: ۱ عدد متوسط
▪ آب پیاز: ۱ پیمانه
▪ سیر له شده: ۲ حبه
▪ جوز هندی: یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )
▪ زنجفیل: ۱ قاشق چای خوری
▪ نمک: ۱ قاشق چای خوری
▪ پودرتخم گشنیز: یک …

مواد لازم

مرغ درسته:

۱ عدد متوسط

آب پیاز:

۱ پیمانه

سیر له شده:

۲ حبه

جوز هندی:

یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )

زنجفیل:

۱ قاشق چای خوری

نمک:

۱ قاشق چای خوری

پودرتخم گشنیز:

یک دوم قاشق چای خوری

هویج:

۳ عدد متوسط

پیاز حلقه شده:

۲ عدد متوسط

آب:

۱ پیمانه

طرز تهیه

ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید. مرغ بی استخوان را ۲۴ ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید.

در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید.