دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
رول های تایلندی با مغز مرغ و ریحان
ورق های نازک خمیر فیلو انتخاب خوبی برای درست کردن رول های خوشمزه با مغزهای دلخواه شما هستند. در اینجا رول های خوشمزه تایلندی با مغز مرغ و ریحان را آموزش داده ایم. شما می توانید مواد دلخواه با ادویه محبوب تان را به آن اضافه کنید.
• مواد لازم:
۱ سینه مرغ
۴ حبه سیر
نیم قاشق غذاخوری زنجبیل
۲ شاخه علف لیمو (یا تره فرنگی)
یک چهارم فلفل دلمه ای قرمز
یک دسته ریحان تایلندی
۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز له شده
۲ قاشق چایخوری سس سویا
۱ قاشق چایخوری سس ماهی
نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
آب نصف لیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن + روغن زیتون برای مالیدن روی رول ها
۱۶ ورق فیلو
۱ عدد تخم مرغ
دانه کنجد سفید
• روش تهیه:
- ابتدا همه مواد را آماده کنید. با مرغ شروع کنید. سینه مرغ را به مکعب های کوچک برش بزنید. اگر خواستید می توانید آن را چرخ کنید.
- سپس سیر و زنجبیل را ریز ریز کنید.
- علف لیمو (تره فرنگی) را نیز کاملاً خرد کنید.
- فلفل دلمه ای قرمز را نیز به تکه های ریز خرد کنید.
- برای خرد کردن ریحان تایلندی، یک دسته از آن را بردارید و مانند سیگار لوله کنید و برش های باریک بزنید. به این کار "شیفوناد" می گویند.
- حالا همه موادی که خرد کردید (بجز مرغ) را در کاسه بریزید. بقیه را نگه دارید.
- یک قاشق غذاخوری (یا کمتر) فلفل قرمز له شده، چند قاشق چایخوری سس سویا، یک قاشق چایخوری سس ماهی، نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت و کمی آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
- حالا مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مرغ مزه مواد را به خود بگیرد.
- به مرغ نمک بزنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت یا بیشتر در این مخلوط داخل یخچال بخوابد.
- وقتی مرغ خوب طعم گرفت، یک قاشق روغن داخل ماهیتابه ای بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا داغ شود. مرغ را به روغن داغ اضافه کنید و روی شعله بالا سرخ کنید. دائماً هم بزنید تا مرغ به ته ماهیتابه نچسبد.
- مرغ خیلی زود و ظرف ۵ تا ۷ دقیقه می پزد. وقتی پخت، آن را داخل کاسه ای بریزید تا سرد شود. بقیه آب لیمو و ریحان تایلندی و مخلوط را اضافه کنید.
- خمیر فیلو را طبق دستورالعمل روی بسته بندی آن باز کنید. به هر کدام از ورق های فیلو روغن زیتون بمالید.
- هر دو سمت ورق ها را حدود ۳ سانت به داخل تا کنید.
- با قاشق از مرغ پخته روی وسط خمیر بگذارید. حالا از سمت ذراست شروع به رول کردن کنید. کناره ها را به داخل برگردانید تا مواد داخل رول بیرون نریزد.
- همین کار را برای بقیه مواد و ورق های فیلو انجام دهید. وقتی همه آنها را آماده کردید آنها را داخل ظرف فر بگذارید.
- در نهایت روی رول ها مخلوط زده شده تخم مرغ و یک قاشق آب بمالید. و روی آنها کمی دانه کنجد سفید بپاشید.
- حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شوند. سپس درآورید و سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران آتش سوزی زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران هلال احمر
حقوق سربازان سلامت وزارت جهاد کشاورزی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
فضای مجازی نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس افغانستان سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی خورشید مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
رژیم غذایی کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی