چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
سه مرورگر حافظ حریم شخصی
کارشناسان می گویند مرورگرهایی مانند «IE» به طور کامل امن نیستند اما مرورگرهایی هستند که در حفاظت از حریم شخصی افراد عملکرد بهتری دارند.
در اسناد فاش شده ویکی لیکس، سازمان امنیت آمریکا (NSA) مرورگر Tor را با عنوان «سلطان امنیت بالا، پوشیدگی و ناشناسی در اینترنت» خطاب کرده است.
این مروگر در حقیقت یکی از پروژه های آزمایشگاه تحقیقات نیروی دریایی آمریکا بود که به خوبی دلیل بنای مستحکم و دژ مانند آن را توجیه می کند.
پروژه «Onion Routing» که بعدها به Tor منتهی شد در سال ۱۹۹۸ توسط نیروی دریایی ایالات متحده «پتنت» شده بود و امروزه این پروژه توسط یک سازمان آموزشی تحقیقاتی و غیرانتفاعی اداره می شود.
این مرورگر ضمن محافظت از حریم شخصی، امکان برقرار ساختن ارتباطات محرمانه و مطمئن را نیز فراهم می کند. جاوا اسکریپت و کوکی ها در مرورگر و پروژه Tor به صورت پیش فرض غیرفعال هستند.
مرورگر Tor، ترافیک اینترنت را از شبکه ای آزاد که توسط کاربران داوطلب در سراسر جهان تشکیل شده عبور داده که از حدود پنج هزار مشارکت کننده تشکیل شده است.
هر تبادل پیغامی در چندین لایه رمزنگاری شده پیچیده می شود و هر یک از این لایه ها همچون لایه های پیاز در جریان حرکت خود باز (رمزگشایی) می شود.
هر یک از گیرندگان تنها قادر هستند آخرین گره سطح میانی را مشاهده کرده و در نهایت این دریافت کننده خواهد بود که لایه ها را به صورت کامل دریافت و رمزگشایی خواهد کرد.
گره پایانی، لایه های درونی را رمزگشایی کرده و پیغام را به مقصد نهایی آن ارسال می کند.
این مرورگر قابلیت اجرا از روی حافظه های جانبی نظیر فلش را داشته و برای سیستم عامل های Mac OS X ،Windows و Linux در دسترس است.
مرورگر Epic
مرورگر Epic با رابط کاربری و طراحی مشابه با کروم ارائه شده که بسیاری از کاربران به آن وابسته هستند.
در صفحه دانلود این مرورگر، ۱۱ مورد نشتی مربوط به حریم شخصی که این مرورگر آن ها را پوشش خواهد داد معرفی شده است.
این مرورگر در حالت پیش فرض دسترسی وب سایت هایی که شما را رهگیری می کنند و بنگاه های تبلیغاتی را قطع خواهد کرد.
اپیک همچنین یک حالت مرور امن جامع نیز در اختیارتان قرار می دهد که در آن از ذخیره کوکی ها، کش، تاریخچه و فرم های پر شده یا هر نوع داده شخصی که سایر مرورگرها به ذخیره آن ها می پردازند خودداری می شود.
اپیک همچنین به محض بسته شدن کلیه داده های مربوط به آن نشست را حذف می کند. جستجوهای اینترنتی با این مرورگر از مسیر یک پروکسی عبور داده خواهند شد تا از ذخیره شدن رکوردهای مربوط به آدرس IP شما جلوگیری شود.
مزیت دیگری که می توان برای اپیک متصور بود، قابلیت فعال سازی ساده مسیر پروکسی از طریق کلیک بر روی آیکن پریز موجود در نوار آدرس است.
این قابلیت IP شما را تغییر خواهد داد و با استفاده از آن می توانید هویت خود را به شکل بهتری مخفی نمایید.
علاوه بر این شما قادر خواهید بود با استفاده از این مرورگر، هنگامی که از شبکه وای فای استفاده می کنید به راه اندازی یک اتصال رمزنگاری شده نیز بپردازید.
مرورگر Pirate Browser
این وب سایت محبوب ترین مرجع تورنت محسوب شده و موسسان آن مدت هاست با اتهامات و محاکمه های قضایی روبرو هستند.
این مرورگر در وحله اول با هدف عبور از سد مسدود شدن وب سایت «The Pirate Bay» در برخی کشورها ساخته شد، اما این گزینه نیز دارای خصوصیاتی برای حفاظت از حریم شخصی کاربر است که در مرورگرهای معمولی چندان اثری از آن ها نیست.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست