چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای پیاز


پیتزای پیاز

● مواد لازم برای خمیر پیتزا:
▪ مایه خمیر: ۷گرم
▪ آب ولرم: ۲۰۰ میلی لیتر
▪ آرد: ۲۸۰ گرم
▪ شکر و نمک: هر کدام یک قاشق مرباخوری

● مواد لازم برای داخل پیتزا:
▪ روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری …

مواد لازم برای خمیر پیتزا:

مایه خمیر:

۷گرم

آب ولرم:

۲۰۰ میلی لیتر

آرد:

۲۸۰ گرم

شکر و نمک:

هر کدام یک قاشق مرباخوری

مواد لازم برای داخل پیتزا:

روغن زیتون:

۴ قاشق غذاخوری

کره آب شده:

یک قاشق غذاخوری

پیاز سفید درشت خرد شده:

۳ عدد

حبه سیر خرد شده:

۲ عدد

آویشن تازه:

مقدار کمی

ماست بدون چربی:

۳ قاشق غذاخوری

خامه:

یک و نیم قاشق غذاخوری

پودر جوزهندی:

کمی

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، خمیرمایه را در ۲۰۰ میلی لیتر آب و شکر حل کنید و بگذارید ور بیاید. آرد و نمک را به مایه خمیر اضافه کنید و به صورت خمیر در بیاورید. خمیر به دست آمده را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در سطح پاشیده شده با آرد ورز دهید. خمیر را به کاسه برگردانید، با پلاستیک یا پارچه روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم کنار بگذارید تا ور بیاید. برای تهیه مواد داخل آن، ۳ قاشق غذاخوری روغن و کره را روی حرارت کم گرم کنید. پیاز، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا این که پیاز و سیر نرم شود مایه اضافه آن را بگیرید و بگذارید پیاز کمی خنک شود. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید و خمیر را به شکل مستطیل با قطر ۵ میلی متر در بیاورید و روی سینی قرار دهید. با دست کناره های خمیر را بکشید. ماست، خامه و پیاز را با هم مخلوط کنید، با پودر جوزهندی، نمک و فلفل مزه دار و روی خمیر پهن کنید. بقیه روغن را روی مواد بریزید و بگذارید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد.

ارزش غذایی هر یک قاشق غذاخوری خامه:

کالری:

۲۰۰

کلسترول:

۵.۶ میلی گرم

سدیم:

۶.۲ میلی گرم

پتاسیم:

۱۹.۵ میلی گرم

پروتئین:

۰.۴ گرم