سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
دسر کدو حلوایی
مواد لازم:
کدوحلوایی:
۱ کیلو؛
زعفران دم کرده در آب:
۱ قاشق غذاخوری؛
کره:
۵۰ گرم؛
روغن مایع:
۲ قاشق غذاخوری؛
زنجبیل:
یک دوم قاشق چای خوری؛
دارچین:
یک دوم قاشق چای خوری؛
گل سرخ:
یک دوم قاشق چای خوری؛
هل:
یک چهارم قاشق چای خوری؛
گردو:
۵۰ گرم.
طرز تهیه:
کدو را پوست کنده و با قالب شیرینی پزی قالب بزنید. سپس آن را به قطر یک سانت برش داده و در مخلوط کره و روغن مایع تفت دهید. سپس آن ها را در یک ردیف درون تابه بچینید.
آن گاه شکر را با یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. زعفران را به آن اضافه کرده و روی کدوها بریزید.
سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شده و سس غلیظ شود (کدو در حدی پخته شود که شکل ظاهری آن حفظ شود و له نشود).
سپس آن ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و زنجبیل و گل سرخ و هل و دارچین را مخلوط نموده و روی کدوها بریزید و با گردو نگینی خرد شده آن را تزیین کرده و سرو نمایید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست