یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا
سوپ مرغ و برنج
مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده(حبه قندی):
۳۰۰ گرم
کرفس ریز شده:
۱۰۰ گرم
پیاز رنده شده:
یک عدد
سیر له شده ریز شده:
یک حبه
دارچین نکوبیده:
یک تکه (۱۰ سانتی)
فلفل سیاه نکوبیده:
یک قاشق چایخوری
آب:
۷۰۰ سیسی
عصاره مرغ گالینابلانکا:
۲ عدد
آبلیمو ترشتازه:
۱۲ فنجان
برنج خیسخورده:
۷۵ گرم
برگ جعفری تازه:
۱۲ فنجان
برگ نعناع تازه:
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا مرغ، کرفس، پیاز، سیر، دارچین و عصاره مرغ را در قابلمه ریخته و آب را به آن افزوده و به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم، سپس آبلیموترش و برنج خیس خورده را به مواد داخل قابلمه افزوده و آن را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیفتد.در آخر غذا را در ظرف مخصوص کشیده و با برگ نعناع و جعفری تازه تزیین و میل میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست