سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا
خاصیت نمك
كاهش مصرف سدیم، درصد مرگ و میرهای ناشی از بیماری ها در اثر فشارخون بالا را پایین می آورد. عموم مردم باید كاهش مصرف نمك را به عنوان یك اصل در برنامه غذایی خود رعایت كنند. اگر غربی ها مصرف روزانه نمك (كه ۴۰ درصد از سدیم تشكیل شده است) را به نصف قاشق چایخوری تقلیل می دادند، میزان حملات قلبی ۲۲ درصد و بیماری های عروقی ۱۶ درصد كاهش می یافت. این كار مفید تر از مصرف داروهای پایین آورنده فشارخون است. كم كردن مصرف نمك تا حدنصف قاشق چایخوری در افراد بالاتر از ۵۰ سال، فشارخون ماكزیمم را تا ۵میلیمتر جیوه پایین می آورد كه این رقم برای افراد مبتلا به فشارخون ۷ تا ۸ میلیمتر جیوه است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم امام خمینی ایران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد ستاد انتخابات کشور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
هواشناسی بارش باران بازنشستگان سازمان هواشناسی ژاپن جاده چالوس تهران شهرداری تهران زلزله فضای مجازی پلیس دستگیری
حقوق بازنشستگان تاکسی اینترنتی مالیات وام ازدواج قیمت خودرو مسکن قیمت دلار قیمت طلا خودرو دولت سیزدهم بانک مرکزی برق
تلویزیون سینمای ایران سینما سریال رسانه ملی شعر کتاب
هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی فناوری ویروس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه لبنان جنگ غزه آمریکا روسیه چین جو بایدن ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال رئال مادرید استقلال جواد نکونام کیلیان امباپه لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران مس رفسنجان لیگ برتر فوتبال ایران
همراه اول باتری مایکروسافت اپل مریخ روزنامه
استرس گرمازدگی ویتامین افسردگی سیگار بارداری قهوه