سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا
پنیر خامه ای و پنگوئن های زیتونی

اگر مهمانی دارید و دنبال ایده های سریع برای درست کردن پیش غذا یا خوراک مختصر هستید ما برایتان یک پیشنهاد داریم. این پنگوئن ها هم خوشمزه اند و هم ظاهر خیلی بانمکی دارند. برای درست کردن اینها به زیتون بی دانه سیاه، هویج، پنیر خامه ای و خلال دندان نیاز دارید.
ابتدا باید هر زیتون را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با گذاشتن مقداری پنیر خامه ای در مرکز به هم متصل کنید. سپس یک قسمت کوچک از هویج گرد شده را به شکل مثلثی بریده و زیتون پر شده با پنیر را روی آن قرار دهید.
سپس یک زیتون دیگر برداشته و با یک برش کوچک قسمت اضافی هویج را به جای نوک پرنده در بخش برش خورده قرار دهید. یک خلال دندان را داخل سر پنگوئن کرده و از داخل پنیر خامه ای و بدن پنگوئن و سپس پاهایش رد کنید. حالا می توانید پنگوئن های پنیری را سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست