چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا

ژله هندوانه


ژله هندوانه

● مواد لازم:
▪ ورقه ژلاتین بدون طعم: ۳عدد
▪ شکر: سه چهارم پیمانه
▪ آب هندوانه: ۴ پیمانه
▪ توپک های هندوانه: به اندازه کافی
▪ خامه زده شده: به اندازه کافی
▪ برگ نعناع: یک چهارم پیمانه

● …

مواد لازم:

ورقه ژلاتین بدون طعم:

۳عدد

شکر:

سه چهارم پیمانه

آب هندوانه:

۴ پیمانه

توپک های هندوانه:

به اندازه کافی

خامه زده شده:

به اندازه کافی

برگ نعناع:

یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

ورقه ژلاتین را در یک پیمانه آب سرد به مدت یک دقیقه خیس کنید. سپس آن را به جوش بیاورید تا ژلاتین ذوب شود. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. مواد به دست آمده را به آب هندوانه اضافه و در ۶لیوان تقسیم کنید و به مدت ۲ساعت در یخچال قرار دهید تاخود را بگیرد.

هنگام سروکردن، آن را با توپک های هندوانه، خامه و برگ های نعناع تزئین کنید.