چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا
ژله هندوانه
![ژله هندوانه](/web/imgs/16/11/cl6bl1.jpeg)
مواد لازم:
ورقه ژلاتین بدون طعم:
۳عدد
شکر:
سه چهارم پیمانه
آب هندوانه:
۴ پیمانه
توپک های هندوانه:
به اندازه کافی
خامه زده شده:
به اندازه کافی
برگ نعناع:
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
ورقه ژلاتین را در یک پیمانه آب سرد به مدت یک دقیقه خیس کنید. سپس آن را به جوش بیاورید تا ژلاتین ذوب شود. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. مواد به دست آمده را به آب هندوانه اضافه و در ۶لیوان تقسیم کنید و به مدت ۲ساعت در یخچال قرار دهید تاخود را بگیرد.
هنگام سروکردن، آن را با توپک های هندوانه، خامه و برگ های نعناع تزئین کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف مناظره انتخاباتی علیرضا زاکانی پزشکیان مناظره
سیل هواشناسی قوه قضاییه تهران سوادکوه قتل فضای مجازی سازمان هواشناسی شهرداری تهران آتش سوزی آلودگی هوا وزارت بهداشت
حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت دلار بازنشستگان قیمت طلا نهضت ملی مسکن قیمت خودرو مسکن قیمت سکه بانک مرکزی ایران خودرو خودرو
تلویزیون رسانه ملی سریال دفاع مقدس حج سینما پایتخت فیلم تئاتر سینمای ایران شهید موسیقی
فناوری دانش بنیان ماهواره
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه غزه آمریکا جنگ غزه فلسطین اوکراین تحریم لبنان حزب الله لبنان اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی عیسی زارع پور سامسونگ ماه وزیر ارتباطات ایلان ماسک اپل ناسا فضا
کبد چرب رژیم غذایی دیابت زوال عقل سنگ کلیه مغز ریزش مو شیر