چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

پوره ماهی


پوره ماهی

● مواد لازم برای هشت نفر
▪ ۲۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان
▪ ۲۰۰ گرم ماهی دودی
▪ یک تکه لیموترش
▪ دو قاشق مرباخوری آب لیموترش
▪ یک قاشق مرباخوری خردل
▪ دو قاشق مرباخوری پیازچه …

مواد لازم برای هشت نفر

۲۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان

۲۰۰ گرم ماهی دودی

یک تکه لیموترش

دو قاشق مرباخوری آب لیموترش

یک قاشق مرباخوری خردل

دو قاشق مرباخوری پیازچه خردشده

یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل

نصف فنجان کره

هشت عدد نان باگت

طرز تهیه

فیله ماهی را در آب جوش بیندازید و صبر کنید تا برای پنج دقیقه به خوبی پخته و نرم شود.

سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید، ماهی دودی را با لیموترش، آب لیمو، خردل، پیازچه و فلفل درون مخلوط کن بریزید تا کاملاً آمیخته شود.

سپس ماهی پخته شده را نیز به آن اضافه کرده و آنها را تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود، مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید. این مخلوط را درون نان باگت ریخته و آن را به عنوان عصرانه سرو کنید.

[مریم سعادتی]