پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
کیک سیب با پوره سیب
![کیک سیب با پوره سیب](/web/imgs/16/11/csnt11.jpeg)
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب کیکپزی به ابعاد ۸×۸×۲ اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده و کنار بگذارید. در کاسه مخلوطکن دوغ، روغن، شکر قهوهای، تخم مرغ، بیکینگپودر، دارچین، جوششیرین و وانیل را هم زده و کاملاً مخلوط کنید. به طور مساوی بین دو تابهای که از قبل آماده کردهاید تقسیم کنید.۴۰ دقیقه در فر پخته شود یا لااقل تا زمانی که خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید و درآورید تمیز باشد. سپس اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بیرون بماند تا خنک شود.
کیک را از تابه روی ظرف مورد نظر برگردانید و کاغذ نسوز ته آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.
پوره میوه را آماده کنید و بین دو لایه و روی سطح تخت لایه بالایی را با آن بپوشانید.
طرز تهیه پوره میوه:
دو قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ذوب کنید. چهار سیب یا گلابی کوچک رسیده که دانه وسط آنها را درآورده و خرد کردهاید را به آن اضافه کنید. یکچهارم فنجان شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید و روی حرارت طبخ شود تا زمانی که میوهها شروع به نرم شدن کنند سپس از روی اجاق بردارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست