پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

شش انداز بادمجان | طرز تهیه شش انداز بادمجان


مواد لازم برای شش انداز بادمجان
 
بادمجان قلمی بدون تخم :5 عدد
مغز گردو ساییده شده :300 گرم
رب انار :2 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده :4 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن :به میزان لازم
 
 

شش انداز بادمجان | طرز تهیه شش انداز بادمجان
 
طرز تهیه شش انداز بادمجان
دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم.
سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می دهیم.
پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می دهیم.
دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا خورش به روغن بیفتد.
در آخر به بادمجان هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد کرده ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
سپس شسته، خشک نموده و سرخ می کنیم.
آنگاه بادمجان ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می دهیم تا جا بیفتد.
 
 

 
شش انداز بادمجان | طرز تهیه شش انداز بادمجان

نکات تکمیلی در مورد شش انداز بادمجان

شش انداز بادمجان جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
شش انداز بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شش انداز بادمجان ، طرز تهیه شش انداز بادمجان