یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مقررات بهداشتی نانوائیها
کلیه کارگران و متصدیان موظف هستند کارت بهداشت معتبر در محل کار خود داشته باشند .
سرپرست نانوائی موظف است که قبل از استخدام اشخاص کارت بهداشت آنان را مطالبه و در محل کار نگهداری نماید.
کارگران موظف هستند رعایت کامل بهداشت فردی را نموده و به دستورهائی که توسط کارشناس بهداشت داده میشود عمل نمایند.
کارگران خمیرگیر ملبس به کلاه و روپوش سفید میباشند و روپوش سایر کارگران باید به رنگ روشن و تمیز باشد.
متصدیان موظف هستند جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس کارگران خود تهیه نمایند .
هر کارگر موظف به داشتن حوله تمیز اختصاصی میباشد.
کارگرانی که به نحوی از انحا با طبخ و تهیه مواد غذائی سروکار دارند در حین کار حق دریافت بهای کالای فروخته شده را شخصا" از مشتری نخواهند داشت .
جعبه کمکهای اولیه موجود و در محل مناسبی نصب گردد.
کارگرانی که با پخت سروکار دارند موظف هستند هر روز قبل از شروع و بعد از خاتمه کار استحمام نمایند.
کف باید از جنس قابل شستشو صاف و بدون فرورفتگی و دارای شیب مناسب به طرف کفشوی باشد.
ساختمان دیوار بایستی نسبت به ورود جوندگان و حشرات مقاوم بوده و صاف و بدون فرورفتگی و شکاف و به رنگ روشن (حتیالامکان کاشی یا سنگ) باشد.
سقف صاف « مسطح » بدون ترکخودگی و شکستگی و تمیز باشد.
درها و پنجرهها بدون ترک خوردگی و شکستگی بوده و مجهز به توری سیمی ضد زنگ باشد .
آب مصرفی مورد تایید مقامات بهداشتی باشد.
سیستم فاضلاب بهداشتی باشد.
وضع و تعداد دستشوئیهای بهداشتی، متناسب و دارای صابون مایع باشد.
برای کارگران باید دستشوئی و مستراح مجزا در محل مناسب و با شرایط بهداشتی موجود باشد.
دستگاه سوخت و مواد سوختی باید به نحوی باشد که احتراق به صورت کامل انجام گیرد .
قفسه ویترین گنجهها تمیز و مجهز به در و شیشه بوده و قابل نظافت باشد و فاصله کف آنها از زمین از ۲۰ سانتیمتر کمتر نباشد.
پیشخوان و میزکار سالم و روکش آن از جنس قابل شستشو باشد.
انبار مواد غذائی قابل تمیز کردن بوده و مرطوب نباشد.
تهویه باید به نحوی صورت گیرد که هوای داخل نانوائی سالم و عاری از بو باشد.
کارگران در هنگام کار به هیجوجه سیگار مصرف نکنند.
نور طبیعی و یا مصنوعی باید طوری باشد که باعث ناراحتی چشم نگردد.
برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی باید پیشبینیهای لازم بشود.
پشه و مگس و سایر حشرات و جوندگان به هیچوجه نباید در داخل نانوائی دیده شود.
زبالهدان درپوشدار، زنگ نزن، قابل حمل، مجهز به کیسه زباله و به تعداد و اندازه کافی موجود بوده و بعد از تخلیه شسته شود.
ایجاد هر گونه حوض، حوضچه یا پاشوی که در آن آب به صورت راکد باشد ممنوع است.
سطح میزها باید صاف ، تمیز ، سالم وبدون درز بوده و روکش از جنس قابل شستشو باشد.
ظروف خمیرگیر باید صاف تمیز و بدون درز باشد نصب شیرآلات بالای ظرف خمیرگیر الزامی است.
استفاده از کاغذهائی که تمیز نباشد و همچنین روزنامه و امثال آن جهت پیچیدن مواد غذائی ممنوع است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست