پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

ریکوتا


در این ستون به شما آموزش داده می‌شود تا بتوانید به صورت تازه هر پنیری را که دوست داشتید، در خانه تهیه کنید.
امتیاز این روش آن است که با هزینه‌ای کمتر و بدون نیاز به افزودنی تمام …

در این ستون به شما آموزش داده می‌شود تا بتوانید به صورت تازه هر پنیری را که دوست داشتید، در خانه تهیه کنید.

امتیاز این روش آن است که با هزینه‌ای کمتر و بدون نیاز به افزودنی تمام پنیرها را خودتان تهیه کرده و اعضای خانواده را میهمان طعم خوش آن کنید.

مواد لازم

برای تهیه این پنیر بهتر است از شیر کم چرب استفاده شود

نیم لیتر شیر، یک فنجان ماست ساده، نصف فنجان خامه غلیظ، دو قاشق چای‌خوری سرکه سیب و یک قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه

در یک قابلمه بزرگ، شیر، ماست، خامه، سرکه و نمک را ریخته و هم بزنید. روی حرارت متوسط اجاق گاز قابلمه را قرار داده تا مواد به جوش بیایند تا دو دقیقه صبر کنید تا مواد غلیظ شوند. سپس آنها را در یک صافی که بهتر است از جنس متقال باشد، به آرامی بریزید.

۱۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر روی متقال باقی مانده و شیر اضافه از آن خارج شود. پارچه را جمع کرده و فشار دهید تا مایعات اضافی آن خارج شود. در پایان در حدود دو فنجان پنیر به دست خواهد آمد. برای طعم‌دار کردن پنیر کمی آب لیمو و نمک به آن اضافه کنید.