یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

پفک گردویی


پفک گردویی

● مواد لازم:
▪ زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
▪ وانیل شکری: یک‌چهارم قاشق چایخوری
▪ پودر قند: یک‌چهارم پیمانه
▪ گردوی خرد‌شده: یک و یک‌دوم پیمانه
▪ پودر پسته (برای تزئین): به میزان لازم
● طرز …

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ:

۳ عدد

وانیل شکری:

یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر قند:

یک‌چهارم پیمانه

گردوی خرد‌شده:

یک و یک‌دوم پیمانه

پودر پسته (برای تزئین):

به میزان لازم

طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود. پودر قند را با زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل مخلوط کرده و خوب بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود. گردوی خردشده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

مایه نباید بعد از اضافه‌شدن گردو، شل باشد، در غیر این‌صورت مقداری گردو اضافه کنید. سینی را چرب کرده و با قاشق از مایه گلوله‌های کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از سردشدن، شیرینی را از سینی جدا کرده و در ظرف دربسته‌ای نگهداری کنید.