جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

چربی های فسفردار


چربی های فسفردار

کنجد دانه روغنی است که محققان درباره خواص آن بسیار گفته اند و برای کسانی که نمی خواهند گوشت مصرف کنند، گوشت گیاهی محسوب می شود.

کنجد دانه روغنی است که محققان درباره خواص آن بسیار گفته اند و برای کسانی که نمی خواهند گوشت مصرف کنند، گوشت گیاهی محسوب می شود. لیستین این گیاه در حد زیادی است. لیستین چربی فسفرداری است که وجود آن برای نسوج و اعصاب ضروری است و مغز و غدد انسان به آن نیاز دارد. در تقویت حافظه نیز نقش مهمی دارد. تقریبا ۲۸درصد مغز از لیستین ساخته شده است. نتایج تحقیقات نشان می دهد که در بیماران عصبی، میزان لیستین کم است. غدد تناسلی که با مغز و اعصاب در ارتباط است، به لیستین نیاز دارد و این ماده می تواند هورمون جوانی را بسازد. در زندگی امروز که افراد دچار مشغله های ذهنی هستند، مصرف کنجد بسیار ضروری است و مصرف آن برای ادامه حیات و طول عمر مفید است. اثرگذاری آن در تعویض سلول های کهنه بدن بسیار سریع است. این دانه غنی از ویتامین های مختلف و املاح منیزیم، کلسیم، آهن، سیلیس و کروم است.

اسرار خوراکی ها - دکترجزایری